CUM SE FAC BAIETII ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

Are mama doi baieti, dar reteta din pacate n-o stiu!!! Desi au fost amandoi 'planificati', nu stiu sa va spui daca am facut putin inainte, chiar in timpul sau dupa ovulatie... poate trebuia sa fiu mai "sistematica" si sa tin un jurnal... oricum, dupa ce primul a iesit baietel, asa cum dorea tati, mami s-a hotarat ca dorea si ea o fetitza... a dat comanda, dupa cateva dimineti cu greturi testul zice ca e BB in burtica, abia asteptam verdictul ecografiei, ca nu mai aveam rabdare!!! Taaaare fericita am fost, am facut eco prin luna a 5-a, prima oara, si era fetitza!!! Nici nu-mi imaginam cum ar putea Dumnezeu sa fie mai prompt si mai la obiect la rugaciunile cuiva... Fetitza a ramas fetitza (Raluca, pe numele de BB din burtica) inca vreo 4 luni, si inca 2 sau 3 ecografii... dar cand s-a nascut, surpriza!!! Ii crescuse o putzica mica!!! (l-am inteles pe nenea dr, e asa mica, ca poti cu usurinta sa n-o vezi...)
Cum spuneam, am intrat tare curioasa sa vad reteta de baieti, ca sa pot sa NU fac asa... pana la urma, ramane cum am vorbit: daca mai vreau si daca mai pot, v oi avea cu siguranta fetitza, pt ca sunt hotarata sa adopt o bebetza parasita in maternitate...
pupici si succes la scris retete!!!

daca dragoste nu e, nimic nu e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Si eu as vrea un baietel.....dar....nu stiu daca exista intr-adevar o reteta pentru asta. Cand am fost insarcinata cu Andrea eram convinsa ca e baiat..instinctul insa m-a inselat. La prima ecografie n-a vrut de nici o culoare sa-si arate sexul....la 8 luni am mai facut o ecografie si mi-a zis ca e fata.Si doamne ce frumoasa e......cioara care-si lauda puiul...

http://community.webshots.com/user/sympa200

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codrutza spune:

Cred ca stiu eu o solutie :

1. sa emigrati in CA
2. sa locuiti intr-o camera fara nimic in ea (deci sa nu ai nimic ce face)
2. sa aveti o saltea din aceea de plaja, care se mai si desumfla cam din ora in ora.....

Cel putin asa a fost la noi.....
Iar rezultatul, total neasteptat (sau poate asteptat de 3 ani de zile) un scump baietel.

Mergi la inceput