Tot timpul am fost cu "ochii pe voi"!
M-am bucurat foarte tare pentru acelea care s-au vazut visul cu ochii.
Nu mai sunt atit de "darimata" si incerc sa fac fata.Binenteles ca este vorba de o alta luna si alte asteptari.Luna asta nu mi s-a dat nici o sansa pentru ca la ecografie foliculul era prea mic dar eu sper ca medicul sa se fi inselat.Sunt in ziua 21 si mai am de asteptat dar va intreb pe voi: luna aceasta am dureri mari de sini si de mameloane, de ieri am o durere surda in zona pelviana, mai precis ovare, o durere suportabila ca o arsura,in ziua 16 a ciclului am ametit pe strada si nu am mai putut minca nimic de greata pina seara la culcare, oare ce se intimpla cu mine?
Nu vreau sa mai apara si alte probleme.
Curios este ca in ziua 20 mucusul avea culoarea si consistenta ca in ziua ovulatiei,poate am ovulat mai tirziu sau de doua ori, este posibil?
La mine in fiecare luna ovulatia este in ziua 20 asa ca......... Am auzit ca se poate produce ovulatie si de mai multe ori intr-o luna dar cred ca sunt cazuri destul de rare. Multa bafta!!!!!!!!!!!!
Pupici
Mel
Mel, tu spuneai ca tie iti creste temperatura in ziua 20, deci ovulatia la tine era in ziua 19-a. Temperatura incepe sa creasca a doua zi dupa ovulatie.
pupici
Crinuta
Nu ma duc la ecografie ca probabil primesc acelasi raspuns"nu cred ca este vorba de ovulatie".
In ziua 10(ziua ovulatiei) dupa cum am simtit si dupa cum mi s-a confirmat ecografic luna trecuta mi s-a spus ca nu crede ca s-ar fi dezvoltat foliculul pina in ziua 10 pentru ovulatie.Dar cum sa-mi explic ca luna trecuta foliculul in ziua 9 avea 25mm si acelasi medic era super incintat?