a incasat cineva indemnizatia???

a incasat cineva indemnizatia??? | Autor: sandapop

Link direct la acest mesaj

vreau sa stiu ,daca cineva care este in aceeasi situatie ca a mea a incasat cei 6.105.000 lei.
nascut in dec 2003,efectuat cele 42 de zile lauzie,vreau sa fac cerere ingrijire copil si doctora s-a contrazis cu mine ca nu beneficiez de acesti bani ,ca stie ea de nu stiu unde ,ca numai cele care au nascut in ian 2004beneficiaza.Desi am incercat sa o lamuresc cu artcolele din lege nu a fost chip,ca si contabila de altfel.....
de aceea vreau sa stiu exact...cum sta treaba
multumesc pt rabdare

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Uite cum sta treaba dupa mine. Te complici si nu merita. Fii mai directa. Depune o cerere prin acre soliciti acordarea CIC. Medicul de familie este obligat sa iti elibereze concediul medical prin lege. Anexeaza documentele necesare cererii mentionate si nu uita sa primesti nr. de inregistrare. Dupa care astepti. In cazul in care nu primesti indemnizatia te adresezi serviciului personal sau contabilei si o intrebi de ce nu respecta legile in vigoare. In cazul in care refuza ii pui in vedere ca o dai in judecata si o anunti pur si simplu ca anunti factorii oficiali (Casa de Asigurari) prin adresa in care vei solicita control si acordarea drepturilor legale la care ai dreptul. Ai sa ai supriza sa constati ca ....brusc nu va mai fi chiar asa. Si e bine pentru toti in general sa va cunoasteti atat drepturile cat si obligatiile sociale prevazute de legile in vigoare pentru ca este dreptul fiecaruia dintre voi(noi).

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput