Bolboroseli in uter dupa actul sexual???
Raspunsuri - Pagina 2
romaniaau spune:
Mari, ai foarte mare dreptate, dar avem vacanta numai la vara si pe aceea o petrecem in Romania unde e numai alergatura, de venim acasa mai obositi decit am plecat. As da orice sa plecam undeva, in liniste.
aime spune:
vai mari74, ce bine ar fi sa fie asa simplu ...si eu sunt in aceeasi situatie ca romaniaau si nu de ieri de azi ci de 7 ani, am incercat totul...sau aproape totul (fara FIV) si nimic...da' acum ca ai venit cu sfatul asta o sa-l reincercam (e si placut si daca se va dovedi si util...)
...romaniaau, cat despre spalatul de dupa...din experienta iti spun...am stat asa si o noapte (incercare repetata de n-spe ori) si degeaba...dar eu perseverez, caci "perseverenta e mama reusitei" (nu stiu daca zicala asta a spus-o cineva, dar eu asa cred)...
aime
coral spune:
Va propun ceva: hai 2 luni sa uitam de temperatura si toata tevatura cu zilele fertile, sa incercam sa uitam de ideea fixa ca vreau un copil.
Sa lasam viata sa curga frumos, ca fiecare zi sa fie un moment special.
In primavara cind am ramas eram in acea perioada de gratie in care nu luam temperatura, nu beam ceaiuri, pur si simplu mi-am propus sa ne bucuram de primavara si chiar a meritat.
Va pup
There is a difference between knowing the path and walking the path.
anis spune:
Eu nu m-am suparat..Doamne fereste...dar exact ce spunea si CORAL...incercati sa nu va mai ganditi ce se intampla mereu cu corpul vostru..sa incercam sa ne relaxam...
Si eu incerc de cativa ani..si am facut deja 3 inseminari...o sa urmeze a 4-a..si la ce imi foloseste? Vreau un bebe atat, nu analize!
AniS
Diana1968 spune:
Ma bucur ca nu te-ai suparat Anis. Eu chiar sunt acum f. bucuroasa, poate din cauza soarelui, dar sunt fericita, sunt iubita si ma simt bine. Poate o iesi acum.
Dar cu bolboroselile chiar ma incita mai demult problema, mi se parea si carahios si ciudat de ce aveam aceleasi miscari in interior ca atunci cand imi venea ciclul. Si cu ajutorul vostru am aflat si m-am linistit.
M-am luminat si cu mucusul de luna asta. L-am avut chiar in prima zi de dana, dana...(nu pot pune poza pe care o puneti voi), si a fost provocat, cred eu, chiar de eveniment pt. ca atunci m-am simtit tare fericita. Mi-a spus mie o dr. inecolo ca ovulatia poate apare, chiar a 2-a oara pe luna la un contact f. pasional. Centrii nervosi(landa hipofiza) sunt mari cand vor ei.
diana
betilina spune:
Draga Diana, lasa toate gandurile si explicatiile fizice si incearca sa te simti bine si sa fii relaxata.
Am citit si chiar am vazut un film de curand despre problema asta si concluziile de peste tot sunt ca, cu cat te stresezi mai tare si vrei "acum", si stai sa-ti masori temp. in loc sa te relaxezi si sa te simti bine cu sotul, cu atat sansele scad. Este stiut deja si demonstrat ca stresul duce la infertilitate, si faptul ca te stresezi si nu lasi lucrurile sa decurga normal poate fi una din cauze, daca restul analizelor sunt bune, dar rezultatul prost.
Dr. mea mi-a spus ca nu trebuie sa ma stresez, ca trebuie sa am contact neaparat in perioada zilelor a 8-a si a 21-a a ciclului, dar nu non stop, ci din 3 in 3 zile, nu mai des, pt cu cat facem mai des si in disperare, scade concentratia si calitatea spermei. Si vreau sa-ti spun ca am avut rezultate, desi am avut in trecut probleme de fertilitate si am avut niste ani de tratamente in spate.
Bafta multa si auzim vesti bune!
Betina Betilina