Tata...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bidiloi spune:

Nu pot decit sa va spun ca "exceptia intareste regula"!Taral meu este un om special si nu am ce-i reprosa. A facut tot posibilul ca eu sa am de toate si m-a ajutat intotdeauna cind am avut nevoie.Il iubesc mult si sint fericita ca am avut sansa sa-mi fie tata!(e tatal meu vitreg)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

TATA.....un OM EXTRAORDINAR, ca si mama de altfel. Niste oameni simpli, care au stiu sa ne de-a mie si sorei mele o educatie aleasa, au facut totul ca sa nu ne lipseasca nimic, au fost linga noi in toate momentele vietii si acum, departe de ei, se gindesc cu ar putea sa ma ajute pe mine si fetita mea sa trecem mai usor prin situatia delicata in care suntem.
Mereu saritor, indiferent de ora, de starea de sanatate........Atent cu noi, dar si cu mama. Un Om si un TATA deosebit.

Marele meu regret este ca fetita mea nu va trai alaturi de un tata, asa cum am trait eu. Dar, .....cit a depis de mine am facut. tatal ei o iubeste in felul lui, dar nici pe departe cum am fost eu sau sora mea iubite de tatal nostru! Pacat ca se intimpla asa!

Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Si despre TATA acelasi lucru pot spune:nu exista cuvinte care sa exprime ceea ce simt pt el.TE IUBESC,TATI!!!

Mergi la inceput