Buna,
Am fost ieri la un control la dansa la Biomedica si mi s-a parut ok. Stie cineva la ce spital este? sau daca ati mai fost la dansa, cum vi s-a parut d.p.d.v profesional?
mersi
alina
Eheheiiii, Alina, mi-aduci aminte de tinereti....dna dr Nitulescu a fost primul meu medic gineco la care am fost cu curaj, imi spusese mama ca e blinda si apropiata de paciente, cum putine femei ginecolog mai sunt....si mi-a lasat o foarte buna impresie...
Este foarte buna profesional, blinda, citeste si stie destul de multe noutati, defectul dinsei cel mai mare fiind ca intarzie la cabinet si din cauza numarului mare de paciente trebuie sa stai uneori si cate 2 ore . Eu am fost la dinsa la consultatii la policlinica Sahia (pe DOrobanti) nu stiu daca se mai numeste tot asa, a, se numeste CMDTA DOrobanti. Dar am fost ultima oara acum 2 ani, si nu am avut totusi curaj sa mi-o aleg ca medic de sarcina, am optat pe altcineva...
danat
http://community.webshots.com/user/danateu
Dr. Nitulescu nu are ore la nici un spital,te urmareste pe perioada sarcinii si cind nasti iti recomanda pe altcineva.Colega mea a fost pacienta ei si i-a recomandat sa nasca cu Badea la Municipal.Asta acum 8 luni nu cred ca s-a schimbat ceva intre timp.
Valentina
mersi mult pentru raspunsuri fetele.
Nu ma gandesc momentan la bebe, mai intai trebuie sa imi rezolv alte probleme. Sper sa reusesc .