Bogdanel - a fost operat

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Acum am venit de la Bogdanel. Mititelul parca e fara vlaga, statea in pat si parca era fara vlaga.
Am reusit sa vorbim aseara cu dl. prof. dr. Olteanu Valdimir, din Munchen, a spus ca il va opara daca are sanse de reusita. Asteapta sa ii trimitem I.R.M.-ul, care de abia peste 5 zile i se poate face.

Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=tot+cu+animalute&mid=224&cid=1083

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Aseara l-am cunoscut pe tatal lui Bogdanel. Ce pot sa va spun, decat ca-n viata mea n-am vazut atata suferinta pe chipul uni om! Va rog frumos, haideti sa incercam sa-l ajutam si pe Bogdanel! Din pacate, s-ar parea ca timpul nu prea ne este un aliat...Va multumesc,,
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

exista un ct pt bogdanel????
vreau sa fac si eu o mica donatie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Dragelor, cunoaste cineva vreo posibilitate de a sensibiliza compania Tarom pentru a sponsoriza transportul lui Bogdanel si al parintilor pana in Germania?

Din pacate, si in acest caz trebuie actionat rapid.

Mergi la inceput

a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

boaba avem nevoie si de beneficiarul contului.obligatoriu

Mergi la inceput

...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

am scris la
customer.service@tarom.ro

Stimati Domni

Va scriu in numele Comunitatii "Despre Copii" (www.desprecopii.com) si va adresez o intrebare (rugaminte) : exista posibilitatea obtinerii unor bilete gratuite catre Germania pentru o familie formata din 3 persoane (2 adulti si un copil de 5 ani caruia urmeaza sa i se efectueze o operatie pe creier la o clinica de specialitate din Munchen).

Daca exista aceasta posibilitate va rog sa ne comunicati ce demersuri trebuie sa faca parintii pentru obtinerea acestei sponsorizari (programarea la clinica, certificate medicale...).

Va multumim anticipat,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Va rog sa nu uitam de Lista de rugaciuni
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=15909&whichpage=12
In fiecare vineri seara la ora 22 sa ne indreptam gandurile noastre catre cei aflati in suferinta si sa ne rugam pentru ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Cei care pot contribui la salvarea acestui copil, pot face depuneri in conturile deschise la Banc Post:
251141.1258050010627 (lei) pe numele Valentina Vintila sau 251101.213704026910013214 (euro), pe numele Mihaela Opaschi
(cod swift BPOSROBU).

"Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau

Mergi la inceput