distrofie ovariana bilaterala
postat de gabriela tutuianu
quote:
Trimise - 15/02/2004 : 14:47:46
--------------------------------------------------------------------------------
tocmai am fost la medic pentru dureri mari in zona ovarelor.am fost diagnosticata cu distrofie ovariana bilaterala si microchisti ovarienei.eu am menstruatie o data la 4 luni de vreo 2 ani perioada in care m-am ingrasat 28 kg si m-am schimbat total.controalele pe care le-am facut gineco si endo nu au dus nicaieri.adica nu am nimic.acum fac tratament ci zinnat-2 pastile zilnic(7 zile) polidin-2 injectii zilnic(7 zile) diclofenac-2 injectii zilnic(7 zile) si medroxiprogesteron-2 pastile zilmic(7 zile).medicul meu spune fara a vedea niste eco sau analize de vreun fel ca trebuie operatie si ca nu am nimic endocrinologic.
ajuta-ma te rog.
am impresia ca sunt la capatul puterilor.dureaza asta de 9 ani. si toti medicii ma pun sa fac analize scumpe si nu ajung la nici un rezultat.de fiecare data me trimit in alta parte.de la gineco la endo si de la endo la gineco.m-am saturat.
sunt disperata.ajuta-ma te rog!
iti voi fi recunoscatoare!
Gabriela, bine ai venit la Livia intra destul de rar pe forum pentru ca bb ii ocupa mult din timp. de aceea am creat un subiect nou, cu siguranta fetele te vor indruma
Raspunsuri
raza-de-soare spune:
Buna, fetelor!
Gabriela, imi pare rau ca treci prin astfel de probleme.
Iti dau o adresa de mail: favisan@mail.dnttm.ro - este vorba de Laboratoarele de medicina naturista FAVISAN din Lugoj, care au reprezentante in mai multe orase din tara, 2 fiind in Bucuresti.
Scrie la acesta adresa, spune-le care a fost diagnosticul rezultat in urma analizelor si intreaba cum te pot ajuta, si care este cea mai apropiata reprezentanta de orasul tau.
Tratamentele FAVISAN presupun mai multe lucruri: regim alimentar ( sunt interzise carnea deorice fel, faina alba - se inlocuieste cu paine neagra, zaharul-se inlocuieste cu miere si otetul(se inlocuieste cu zeama de lamaie) - si evident toate alimentele care le contin; trebuie evitate si sucurile si alte alimente care contin E-uri + ceaiuri si prafuri preparate FAVISAN. Perioada in care trebuie sa tii regim este de minim cateva luni, putan depasi 1 an, in functie de gravitatea afectiunilor. In paralel poti urma si tratamentul alopat. O cura este de minim 4 luni.
Tinand cont de faptul ca e aproape primavara, cand apar verdeturile si urmeaza vara, bogata in fructe si legume, nu cred ca e dificil de tinut.
Cunosc persoane pentru care tratamentul Favisan, respectat in proportie de 90-95% s-a dovedit extrem de eficient. Multi pacienti favisan sunt dintre cei carora medicina alopata le-a dat sanse minime.
Poti comanda prin posta cartea :'Adevarul despre alimentatie"-Dr. Virginia Faur (care este cea mai nou carte), din care poti afla o parte din cazuistica rezolvata de Favisan si detaliat care sunt principiile alimentare promovate de ei.
Tratamentele Favisan nu trateaza punctual o problema, ci intregul organism; se incepe prin dezintoxicare si apoi, in timp, organismul isi revine la starea lui normala de sanatate.
Iti trebuie RABDARE si VOINTA; rabdare pentru ca in general tratamentele naturiste isi fac efectul in timp, nu imediat, si vointa, pentru ca un astfel de tratament duce la schimbarea obiceiurilor de viata: alimentare, sociale in parte ( mesele festive... e greu sa fii musafir undeva unde se serveste altceva decat ai tu voie sa consumi).
Numai bine!
Raza-de-Soare
raza-de-soare spune:
Si inca ceva: mediteaza asupra tuturor intelesurilor pe care cuvantul ARMONIE le poate avea pentru tine, si pentru tot ceea ce este in jurul tau.
raza-de-soare