FARA RECLAMA !

FARA RECLAMA ! | Autor: tata lu Toma

Link direct la acest mesaj

Dragi parinti,

Incerc sa redeschid un subiect in speranta ca voi putea afla o informatie de care chiar am nevoie in alegerea gradinitei pentru Toma.
Inainte de orice va rog ca in raspunsurile voastre sa nu mentionati numele gradinitei despre care vorbiti.
Deci: cand, cat, cum sunt scosi copii vostri afara de catre educatoare ?
Daca unul din raspunsurile voastre va fi interesant pentru mine va voi contacta printr-un Mesaj Privat pentru mai multe informatii.
Va urez tuturor o saptamana buna si copii fericiti !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Chiar nu vrea nimeni sa ma ajute cu niste informatii ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Pai nu prea avem cu ce ne lauda.
La noi a fost asa: copiii au iesit in curte toata toamna, cca. 1 ora jumatate/zi (al meu chiar mai mult, ca asa avea el chef si, fiind in "perioada de adaptare", i s-a permis aceasta toana - insotit, evident).
Cind vremea s-a mai "burzuluit", iesirile in peisaj au incetat. La insistentele mele (ca si noi eram din aia de merg in parc indiferent de vreme, ca Ana lui Manole), mi s-a raspuns ca majoritatea parintilor nu doresc ca BB-ii lor sa iasa pe vreme mai rea, ca se uda, se noroiesc, etc.
Oricum, din ce-am mai citit aici, pe forum, se pare ca ar trebui sa fiu multumita, prin alte parti copiii din grupa mica ("incepatorii" in ale gradinitei) nu au iesit la joaca in curte nici cit a fost frumos.
Asta e.
P.S. Acum vreo doua saptamini, cind intr-o vineri venise primavara, daca va amintiti, prichindeii au fost scosi in curte iar. Deci bunavointa exista. Din pacate, dupa aceea iar s-a stricat vremea.
Asteptam primavara.

Mergi la inceput

iileana, multumesc pentru raspuns.
Se pare ca trebuie sa ne resemnam si sa acceptam programul pe care il va avea. Probabil ca o sa stam noi toata seara pe afara ca sa compensam.
O saptamana buna tuturor si Copii Fericiti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Nu stiu daca mai astepti raspunsuri, insa voi scrie cateva randuri despre gradinita unde merge fetita noastra.
Este particulara, foarte noua (deschisa de vreo 3-4 luni), in zona Nerva Traian, are preturi convenabile, doua tipuri de program (scurt pana la ora 2 si lung pana la 7 seara), le da mancarica facuta acolo de 3 ori pe zi (pentru programul lung) plus 2 gustari. Pe afara au scos copilasii doar vreo 2-3 zile cat a fost frumos, dar acum e mai bine sa astepte primavara. Grupele sunt de 5-7 copii.
Noua ne place foarte mult personalul si ducem fetita cu incredere acolo. Oricum, un mare avantaj pentru noi a fost ca au primit-o inca de la un an si 10 luni, fara sa fi scapat de pampers. Acum chiar am constatat ca nu mai fuge la fel de tare de olita...poate fi si din cauza ca a mai crescut nitel.

Mergi la inceput

Sigur ca mai astept !
Am timp pana la toamna cand o sa-l inscriem.
Multumesc frumos pentru informatii.
Au o curte amenajata in care scot copii sau se duc in parc ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Pe Ioana am dat-o la gradi cind avea 2 ani si 5 luni. Era cea mai mica dintre toti. Acum (la 4 ani neimpliniti) e deja la grupa mijlocie.

Gradinita este in Parcul Ioanid (chiar in parc) iar copiii sunt scosi aproape in fiecare zi atunci este sezonul potrivit.

Ioana este la program lung (de la 8.00 la 17.30), cu masa la prinz, gustare dimineata si dupa somnic. Fac engleza, germana, pian, etc, etc...

Noi suntem foarte multumiti si recomand tuturor aceasta gradinita.
In ceea ce priveste pretul, noi platim lunar 220 euro.

Catusha

Mergi la inceput

Multumesc pentru informatii.
Ce inseamna sezon potrivit ? De exemplu intr-o zi frumoasa de iarna sunt scosi afara. Si prin frumoasa inteleg sa nu fie viscol sau minus nu stiu cate grade.
Oricum pretul e peste ce ne gandeam noi sa alocam pentru gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Gradinita despre care am scris are o curte interioara unde copilasii se pot juca daca este placut afara, situata in spatele vilei, asa incat nu sunt nici un fel de pericole legate de strada. Oricum, poarta se incuie dupa ora 10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca-maria spune:

Noi avem fetita acum la o gradinita de stat, prin Dorobanti. Avantajul este ca au o curte f.f.mare cu tot felul de leagane si nisip. In toamna ii scotea afara aproape in fiecare zi, dupa amiaza , iar uneori chiar si dimineata inainte de masa de pranz. De cand a venit iarna nu i-a mai scos deloc. Cand au fost zilele acelea mai calde , am intrebat-o pe educatoare daca are de gand sa-i scoata afara si mi-a spus " in nici un caz " . n-am insistat , pentru ca am inteles ca sunt unii copii raciti , altii mai sensibili . In general , problema cu scosul afara tine f. mult si de comoditatea educatoarei ( trebuie sa-i imbrace , sa-i dezbrace , sa-i urmareasca pe toti afara , etc.). Daca va intereseaza detalii suplimentare , va stau la dispozitie.
Succes .

Mergi la inceput

Incerc sa readuc in discutie subiectul asta pentru ca, avind in vedere vremea de afara, este de actualitate.
Deci :cat, cum, cand sunt scosi afara copii vostri ?
Multumesc anticipat.
O zi buna si COPII FERICITI !!!

Mergi la inceput