O veni si la noi minunea?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Gata. am scapat de incertitudini. Bebe e acolo si asteapta cumintel sa-i vina randul pe lume , undeva in jur de 1 nov.
Va multumesc tuturor care ati avut incredere ca va fi bine si multumesc pentru suport; cu ajutorul vostru am putut sa trec peste cele 14 zile dupa ovulatie.
Sa-i dea Dumnezeu sanatate bebitzei mele si mamicii ei... si lu' tati.

Iar aspirantele sa devina cat mai curand viitoare mamici.

4 sapt. due date 1 nov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liberta spune:

Ohh Try,

m-au innebunit randurile tale, bine ca s-a intamplat asa cum ti-ai dorit. si cand ma gandesc ca eu nu a trebuit sa numar nimic, cand ma gandesc ce usor a fost totul si cat de departe in timp sunt pentru mine acele clipe, atat de fericite pe-atunci...

ce bine ca vei fii mamica!

liberta cea cu nasul rece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Felicitari Try! Sarcina usoara si un bebic sanatos!

Gabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Try ,felicitari viitoare mamica!!!Sanatate tie ,bebelusului si taticului .Sarcina usoara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Felicitari try ..o sarcina usoara si un bebel frumusel...

Simt ca te voi urma....haha..ce gluma buna imi suna mie.dar stiu sigur..ca iepurele o sa sara exact cand nu ma astept..

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Try, felicitari, am fost cu sufletul la gura, ti-am tinut pumnii! Sarcina usoara si bebe sanatos.

Acu' cine urmeaza?

Cristina

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

felicitari try! sarcina usoara

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bravo Try. Mi se pare extraordinar ca de la inceput ai simtit. De aceea ai si postat subiectul, asa e?

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Pai am simtit mai fetelor caci eu anul trecut cand am ramas insarcinata am ramas din priam luna de incercari. Apoi a urmat pierderea de sarcina, apoi 6 luni de alba-neagra in care am ratat ovulatia (cand imi venea ciclul si scadeam 14 zile realizam ca noi n-am prestat in perioada cu pricina). Au fost factori care nu prea au depins de noi, sotul meu a avut o tura mai putin obisnuita la servici si ne cam vedeam in weekend.
Febriarie a fost prima luna dupa avort cand n-am mai ratat ovulatia. Si cum prima data am ramas usor, am zis c-o sa raman si acum.

Multumesc din suflet celor ce mi-au tinut pumnii si car au fost alaturi de mine si m-au incurajat. Datorita voua si Danei am reusit sa trec intreaga la minte de perioada asta de asteptari. Acum urmeaza nivelul 2 - alte griji, alte distractii. Speram ca de data asta totul sa fie OK si sa avem un bebe sanatos si la termen.

4 sapt. due date 1 nov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Try, nu te stresa deoarece totul va fi bine. Vezi ce va spune dr, si ai grija de tine. Restul nu mai conteaza.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput