nu pot intra pe chat

nu pot intra pe chat | Autor: roxy

Link direct la acest mesaj

Ce pot face ca sa am iar acces la chat.Am incercat si sa schimb parola ,sa ma deloghez si sa ma loghez din nou,nu merge.
Cand dau pe intra la chat ,mi se inchide fereastra,si vad ca se modifica numarul persoanelor care sunt in camera.Deci apar cu numele ,dar nu pot efectiv sa intru pe chat.
Sper sa puteti sa ma luminati si pe mine ,pentru ca mi-e dor sa mai stau la o discutie cu fetele.
Multumesc

Roxy

huianur
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Mie de luni de zile mi se intampla asta. Exact aceleasi "simptome". De mult nu mai pot intra pe chat, in schimb de acasa pot s-o fac (am insa dial-up si merge greu si plus ca timpul ramas la dispozitie acasa este foarte scurt, asa ca nu apuc sa mai intru). Am cerut si eu atunci lamurir, da' m-am lamurit ca Bula...
O sa-ti urmaresc subiectul sa vad poate se da un raspuns clar la problema asta.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Fetelor, cred ca mai trebuie curate computerele de spyware, cookies. Cred ca trebuie folosit IE inloc de Netscape sau AOL sau alt browser. Cam astea sunt raspunsurile pe care le stiu eu.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Inca ceva: la mine merge ciatul numai daca intru pe el de pe pagina comunitatii. Incercati si voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Nici eu nu pot sa intru pe chat!!!!
Viorela

Mergi la inceput

Eu mi-am sters toate cookiurile, intru de pe IE (nici macar nu am netscape la servici sau AOL) si tot nu pot intra. De acasa pot intra. Si eu cred ca e chestie de cookiuri, da’ nu stiu ce trebuie setat si pe unde, adaugat sau sters.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Daca aveti firewall, atunci acesta poate fi buba. Daca nu va e frica de hackeri, coborati nivelul de protectie si incercati sa intrati pe chat astfel...
J.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanak spune:

Mi-ati facut pofta cu chatul si am incercat si eu pentru prima data sa intru sa vad cum e , m-am putut loga (sper ca m-am exprimat corect) , am vazut ce si cum, dar dintr-o data mi s-a deschis o ferastruica in care scris "Ignora acest user" si un Button cu OK. Dupa ce am inchis-o de cateva ori, a inceput sa se deschida la fiecare doua secunde si nu mai puteam face nimic decat sa ma ocup de inchiderea acestei ferestre. HELP, ce-a fost asta, vreau si eu pe chat sau pot sa-mi iau gandul. Era fain cum scriau altii acolo. Vreau si eu!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

e adevarat ca la noi la firma s-a instalat un firewall cu ceva timp in urma, dar nu pot sa-mi dau seama daca momentul a coincis cu cel din care n-am mai putut eu intra pe chat.
Oricum sunt destule persoane care acuza probleme cu intrarea pe chat ceea ce inseamna ca e undeva o buba la modul in care e facut site-ul si ca urmare numai anumite calculatoare (habar n-am cu ce criterii) mai pot permite accesul la chat.
In plus mi-e nu-mi mai improspateaza paginile cand ma mut dintr-un loc in altul al siteului: sa zicem ca am vizualizat raspunsurile la subiectul x; daca intru dupa 30 de minute, timp in care s-au mai postat si alte raspunsuri la subiect, mie tot pagina aia pe care am vazut-o acum o juma de ora mi-o arata si trebuie sa apas pe refresh ca sa imi arate pagina cu raspunsurile.
De 3 zile intru si ma atentioneaza ca am un mesaj privat, mesaj pe care l-am citit, dar continua sa-mi apara ca mesaj ca mesaj nou atunci cand intru pe DC.
Si tot felul asta de chichite care nu-mi fac viata dulce...

Mergi la inceput