D-tor Cioata (pt. fetele din Timisoara)

As vrea sa am un bebe si caut un medic bun si pe care te poti baza oricand ai nevoie. Am vazut ca sunt fete care merg la d-tor Cioata. Am mai fost si eu la el de cateva ori dar nu la noul cabinet. Mi-a facut o impresie buna cu singurul inconvenient ca era tot timpul f. aglomerat. Azi cand am vrut sa ma programez mi s-a spus ca sunt ocupate toate locurile pana in 30 martie. Avand in vedere ca e asa de aglomerat si eu sunt din Arad merita sa merg la el pt.sarcina?
Am zis ca trebuie sa-mi caut aici un medic pt. sarcina dar nu sunt f. incantata de cei la care am fost pana acum in decursul anilor. Voi ati mai fost la noul lui cabinet? Cum e? Are aparatura mai performanta? As vrea niste pareri, va rog mult.
Raspunsuri

danab spune:
Si eu cand ajung in Timisoara tot la dr. Cioata merg. Am fost anul trecut la noul lui cabinet, arata super intr-adevar dar...practicile sunt inca comuniste. Adica "pile" si "pilisoare" in fata, am asteptat mai mult de doua ore peste ora programarii si mai aveam inaintea mea o pacienta cand dr. a fost chemat la spital de urgenta pentru o nastere. Asa ca in final mi-a facut un consult dr.sau asistentul care lucreaza cu el,nu mi-a convenit pentru ca eu am platit pentru dr. Cioata si mai mult decat atat cand asistenta a auzit ca locuiesc in alta tara a vrut sa-mi umfle putin nota de plata. Asistenul insa mi-a spus ca tre' sa platesc mai putin...
Eu cred ca sunt si avantaje si dezavantaje; si eu merg la el pentru ca am auzit ca este un dr. bun-eu nu am avut probleme mari, doar controale de rutina de fiecare data-dar sa faci drumul Arad-Timisoara si sa nici nu fi consultata de el-nu se va intampla desigur tot timpul-nu cred ca-ti pica bine.
Dana
PS De cate ori am fost la cabinet -si la cel nou si la cel vechi-am asteptat de la 2 ore in sus.

carmen77 spune:
Eu am nascut cu dr. Cioata si tot el m-a supravegheat pe parcursul sarcinii si eu am fost super multumita de el. E adevarat ca e foarte aglomerat, si eu am asteptat de multe ori peste programarea facuta cu cateva saptamani inainte, dar asta e din cauza ca are o secretara cam tampita, care face programarile din 30 in 30 de minute, iar el de multe ori sta mai mult cu o pacienta, si asa se decaleaza programul!! Iar daca esti din Arad, nu-ti fa probleme, cei care nu sunt din localitate sunt intotdeauna bagati in fata, mai ales daca te duci si-i spui ca pierzi trenul ... am asistat eu de 2 ori la chestii din astea cand asteptam. Ce pot sa-ti mai spun? Eu am nascut cu cezariana, si m-a operat foarte bine, taietura e discreta, nu mi-a supurat operatia, deci totul a fost super OK.
Sarcina usoara, nastere la fel si bb sanatos.
Daca mai vrei ceva detalii, da-mi PM
Carmen si bb Matei Gabriel

danab spune:
"nu-ti fa probleme, cei care nu sunt din localitate sunt intotdeauna bagati in fata, mai ales daca te duci si-i spui ca pierzi trenul"
Carmen,deci "pilele" si "pilisoarele" sunt de fapt cei veniti din alte localitati?
Sper sa fie asa cum spui tu pentru ca dr. cred ca este bun-de dragut nu mai spun-si daca nu are incredere in dr. din Arad asta ar fi o solutie. Acum ca o paranteza,era o femeie din Simeria, venita saraca direct de la gara, spera sa prinda trenul de intoarcere dar nu stiu zau daca l-a mai prins in seara aceea cu nasterea de urgenta.
Oricum eu ii urez ditei bafta si sa ne tina la curent. Eu tot acolo merg si la urmatorul control chiar daca obisnuita cu corectitudinea de aici mi-e cam greu sa inghit unele "practici" de-acolo.

Andra M spune:
Eu sunt din Timisoara, sunt gravida si am alt doctor.
Parerea mea este ca trebuie sa-ti gasesti si in Arad un doctor pt. ca pot aparea situatii de urgenta( inclusiv nasterea poate veni cand nu te astepti si cand nu mai poti ajunge in Timisoara).
Am auzit si eu ca Dr. Cioata e bun, dar sa te bazezi pe el mi se pare riscant.
Desigur poti veni din cand in cand la control.
Sper sa faci o alegere buna.
Andra

carmen77 spune:
Dana, sa stii ca nici mie nu-mi pica bine sa astept cand aveam programare facuta cu o luna inainte! O data chiar a facut sotul tambalau pe acolo, ca e inadmisibil, dar eu cred ca o mare parte din vina o are secretara aia care face umbra pamantului degeaba. Iar in legatura cu nasterile de urgenta, asta e, doar n-o sa-si lase pacientele sa nasca singure ca se nu le dezamageasca pe cele din sala de asteptare! Cu asta am fost de acord, nici mie nu mi-ar fi convenit sa imi spuna ca nu poate sa ma asiste la nastere ca are consultatii . In definitiv nascutul nu e cu programare
. Eu zic sa te duci in continuare la el, mai ales ca si-a utilat foarte bine noul cabinet, si e un doctor competent, mai ales ca la toti doctorii bine cotati astepti
...asta e, suntem in Romania.
Carmen si bb Matei Gabriel
http://community.webshots.com/user/carmen77102

dita spune:
Fetelor, multumesc mult pt. raspunsuri. De data aceasta voiam sa merg la el sa-mi dea OK pt. conceptie, am avut diverse probleme (candida, chist ovarian si sept vaginal) cu toate ca aici mi s-a zis ca n-am nimic. De aceea am fost dezamagita de programarea tarzie ca acum iar trebuie sa mai stau. Si am zis ca in functie de cum e la noul cabinet ma hotaresc sa merg la el si pt. sarcina.
Pana la urma pt. sarcina poate ca o sa ma duc aici la cineva si la cate un control si la Timisoara.
Eu nu am zis nicioadata ca sunt din alta localitate mai ales ca nu depindeam de tren Oricum o data am intrat tarziu de tot si laboratorul nu mai lucra. A trebuit sa sun a doua zi pt rezultat si pt. tratament si nu a fost chiar bine ca mi l-au dat la telefon dupa multe incercari si stiti cum e sa-ti dea tratament cineva la telefon, n-am inteles ceva am mai sunat dar asistenta nu a vrut sa mi-l mai dea. Era important pt.mine pt. ca facusem deja f.multe tratamente pt. candida si fara succes. Apropo, se face in TM vaccin pt. asa ceva? Am citit ceva zilele trecute despre asta.