Mamici din Piatra Neamt

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Hei, fetelor-nemtoaicelor! V-ati intalnit? cum a fost??? vrem pooooze!
Si cozonaceii cum au ieshit???
multi pupici tuturor!
Ana

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmen spune:

M-am intalnit cu Vali, e o tipa super draguta. Mari nu ne-a sunat deci, a lipsit. Poate alta data...formam o gasca mai mare.

Carmen si bb Calin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Vreau si eu in gasca! Asta pe cand oi ajunge pe-acasa...

va pup!!

Adina & Luka ( 2 ani pe 15 mai)

http://www.babiesonline.com/babies/l/lukayashy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmens spune:

Buna dimineata mamici si viitoare mamici din Piatra Neamt !
Am o informatie ( daca intereseaza ) pentru viitoarele mamici. Am vazut in Petrodava niste compleuri foarte dragute, de vara pentru viitoarele mamici. Pentru cine este interesat se gasesc in etajul I al magazinului si costa 1.100.000 lei.

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxiana spune:

Buna fetelor.Nu sunt mamica dar sper sa fiu (si am sa fiu!!!pentru ca Vali mi-a dat o speranta-multumesc)
Nu sunt din Piatra ci din Roman,pe aproape...si nu stiu de ce dar tare ma impresioneaza discutiile voastre,imi vine sa pling.Sunteti niste norocoase.
Va pup...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Roxiana, bine ai venit in mijlocul nostru
Da ce s-a intamplat, de ce-ti vine sa plangi???
un weekend frumos va urez
Ana

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1Sanziana spune:

Am o mare rugaminte.Incerc sa gasesc drumul cel mai bun de la Oradea la Iasi,cu masina pt o burta de 6-7 luni.Stiti cum e starea drumului Piatra-Gheorgheni-Sovata-Tg Mures si Piatra-Hanu Ancutei?
Orice indicatie e binevenita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liv spune:

Sanziana, pot sa-ti dau eu citeva detalii despre aceste drumuri, dar nu sint chiar de actualitate, ci de acum o luna jumate - doua. Noi am fost de Paste acasa, sotul meu e din Baia Mare si cunosc cam toate traseele Baia Mare - Hanul Ancutei. Deci: Baia Mare-Bistrita Nasaud - drum destul de bun, fara gropitze. Apoi Bistrita-Vatra Dornei-Campulung Moldovenesc ingrozitor de prost, gropi multe, multe, multe; Falticeni-Hanul Ancutei - foarte bun. Hanul Ancutei-Piatra Neamt - se poate merge bine, gropile au disparut (nu stiu pentru cit timp), caci miine sint alegeeeeeeeeeri.
Piatra Neamt-Lacu Rosu - drum bun; Lacu Rosu-Gheorgheni si mai incolo, nu stiu sa-ti spun exact pina unde (noi am luat-o spre Bistrita, n-am trecut prin Tirgu Mures, dar am fost destul de aproape) gropitze de aprox. 20 cm adincime (nu exagerez, am senzatia ca au cazut stinci si au facut gropile alea inimaginabil de adinci). Poate pina acum le-au acoperit, dar atunci (la sfirsitul lui aprilie) nu am vazut pe acolo nici o miscare. Toate masinile mergeau in zig-zag, incercau sa ocoleasca gropile uriase, dar uneori nu se putea. Ma bucur ca nu ne-au ramas cauciucurile pe acolo. Si si bebe asta al meu din burtica e bine (atunci eram in luna a cincea) .
Desi n-ai intrebat despre traseul Bistrita Nasaud-Iasi, eu ti-am spus cum e, ca ar putea fi si asta o varianta de drum. Pe la Vatra Dornei portiunea de drum cu gropi multe e mai lunga, dar parca se poate merge mai bine decit pe la Gheorgheni, unde e mai scurta portiunea cu gropile alea adinci, dar ... nu stiu ce sa zic.
PS Intre Hanul Ancutei si Iasi drumul e bun, chiar foarte bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1Sanziana spune:

Livia,multumesc mult de tot.M-ai ajutat sa ma hotarasc pt traseul prin Brasov.Noi pana acum am mers tot timpul prin Suceava,dar de Pasti se stricase prea rau.Prin Brasov ocolesc vreo 140 km,dar am inteles ca e f bun drumul.Bine ca mi-ai spus de Gheorgheni ca e rau,ca unchiu-miu imi recomandase cu asa caldura drumul ala.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli2you spune:

Si eu sunt din Piatra dar acum sunt in Belgia;
Stiti ce as vrea sa aflu de la voi? Cine a iesit primar pana la urma?
Va multumesc frumos!!!

iuli2you

Mergi la inceput