IBAN code - help!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Draga Sorana, am fost la toate bancile, am intrebat si nimeni nu stia sa-mi spuna decat ca romania nu are iban. Am cautat pe net, acelasi lucru, nu am gasit nimic.
Am cont deschis la Banca Transilvania, dar daca as sti vreun alt iban al altei banci as fi dispusa sa imi deschid si acolo cont!
Am sunat la numere de tel de la banci noaptea trecuta, de credeam ca mor . Nimeni nu stia sa existe asa ceva.
Mi-ai dat exemplu cu Austria, te cred ca exista dar nu si in ro. Cineva spunea pe un site ca trebuie scrise initialele tarii adica RO si apoi nr meu de cont, dar nu cred sa fie chiar asa simplu, si nu vreau sa risc, se poate sa fac o mica greseala si nu mai vad banii never.

Nu am reusit sa termin inregistrarea datelor din cauza acestui nenorocit de iban code, nu se poate altfel.
Nici macar nu mi-au raspuns la mailuri cei de la site.
Cel care mi-a trimis banii e un prieten american care habar n-avea ca o sa ma incurce.
Sorana: ai cumva numarul de tel unde as putea afla mai multe despre servicii de plati internationale?
Bebi: nu e vorba de ghisee, banii au fost trimisi prin firma de net, transfer de bani online. In formular scrie clar ca trebuie acest iban code.
Imi cer scuze ca v-am dat bataie de cap cu acest subiect, dar sincer nu am de unde sa aflu mai multe informatii!!
Daca mai stie careva ceva....nu ezitati sa-mi spuneti. E vorba de 500$, chiar nu vreau sa-i pierd, si daca nu...atunci cred ca ultima solutie e check-ul, dar sa vina in 1 luna de zile?!
Va multumesc pt raspunsuri tuturor!
Pupici

Dana&bb Andy

Mergi la inceput

Draga Bombi: spune-mi te rog cum ai procedat? Unde scria iban code ce ai scris? initialele tarii si apoi nr de cont? Sau doar nr de cont?

Dana&bb Andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MonicaGj spune:

Eu am primit bani din strainatate prin Western Union dar indiferent de valuta care iti este trimisa , cei de la banca iti elibereaza doar dolari...

Mergi la inceput

Ehh, era bine daca imi trimitea cu western union!! Socrii mei trimt bani din state in fiecare luna si nu am avut problme. Dar ce sa fac? Nu stia omul...si acum o sa am ce astepta dupa check, ca alta varianta nu am.

Dana&bb Andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

sCRIE-MI prin PM mai multe detalii despre firma prin care vrei sa trimiti bani. Am sa incerc sa te ajut. N-are rost sa astepti o luna ca sa decontezi cec-ul.

Love is all around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra M spune:

Acum se implementeaza IBAN-ul si in Romania. Va deveni obligatoriu cat de curand. Am vazut la banca( ABN AMRO ) o informare. Era si o adresa de internet unde trebuie cautat. Sun maine la banca si va spun adresa.

Revin maine dimineata cu vesti.

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra M spune:

Revin cu informatiile pe care le-am obtinut azi de la ABN AMRO TIMISOARA, Dep. Plati Externe:

Sistemul e in curs de implementare ( e in intarziere pt. ca trebuia sa fie operativ de la 01.01.2004), si inca nu cunoastem codul IBAN al bancii, sucursalei. Folositi in continuare codul Swift + numarul de cont si denumirea si adresa bancii.

Site-ul oficial e: ecbs.org , eu nu am gasit nici o informatie despre Romania.

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

quote:
Originally posted by Dana_

Draga Bombi: spune-mi te rog cum ai procedat? Unde scria iban code ce ai scris? initialele tarii si apoi nr de cont? Sau doar nr de cont?

Dana, ti-am raspuns si pe PM. Scuze ca nu am vazut intrebarea pina acum.
Sa nu cumva sa te apuci tu sa "inventezi" un IBAN. Incearca cu nr de cont unde-ti cere IBANul si daca nu-l accepta mai insista cu mailuri la banca, poate rezolva ei.

Mergi la inceput