mama

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

mama,azi e ziua taziua de 8 martieti-am adus si eu cevati-am adus o cartee o carete din povestide la noi din tara,unde e ca nicaeridulce primavara.eu am o mama care se ingrijeste de noi si vine la noi cu tot felu de bunatati...mai ale cu prajituri pt sotul meu.desi am fost 7 frati ..pe toti ne-a iubit si noi o iubim la fel.i lov so much mama.merita fiecare mama cite o floricica din partea copiilor.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaDia spune:

E un mijloc foarte bun sa ne amintim cat datoram mamelor noastre si sa le spunem in public "Multumesc !"

Eu o iubesc pe Mama si sunt convinsa ca sora mea si cu mine suntem totul pentru ea. Chiar daca mai intervin suparari eu pe Mama o iert din oficiu si incerc sa o impac chiar daca nu are dreptate.

MariaDia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

Rugaciunea fiilor pentru parinti
Doamne Isuse, Tu ai avut o iubire plina de duiosie fata de Maria si Iosif. Ajuta-ma sa-mi iubesc parintii, sa le arat recunostinta pentru ceea ce au facut pentru mine. Da-le sanatate si viata lunga, binecuvanteaza-le ostenelile si ocroteste-i de orice primejdie.
Te rog, fa ca familia noastra sa se asemene cu familia din Nazaret; sa domneasca in ea pacea si iubirea ta, harul tau. Amin.
*
Multumescu-ti tie, Doamne, Parinte milostive, ca mi-ai dat parinti crestini, si asa am ajuns la cunostinta invataturilor tale. Rasplateste-le, Doamne, in viata aceasta si in cealalta, pentru toate cate mi le-au facut si mi le fac necontenit, cu o dragoste neobosita. Ajuta-mi, Doamne, sa-i ascult in toate cele ce ei le voiesc spre binele meu vesnic si vremelnic, sa nu-i scarbesc prin nerecunostinta si neascultare, sau in orice alt chip. Ajuta-mi ca implinind cu credinta porunca ta sa dobandesc dumnezeeasca ta binecuvantare pentru toate zilele vietii mele pamantesti. Sa fie milostivirea ta asupra parintilor mei iubiti si sa-i apere in timpul unui lung sir de ani; iar pe mine sa ma ajute sa le fiu de sprijin la batranete si sa le inapoiez cu iubire fiiasca ceea ce ei fac acuma pentru mine cu o ingrijire atat de mare. Ajuta-ma ca, cinstind pe parintii mei dupa porunca ta, in persoana lor sa-ti slujesc tie, nevazutului meu Tata ceresc care impreuna cu Fiul tau unul nascut si cu Spiritul sfant vietuesti si domnesti in vecii vecilor. Amin.
*
Parinte ceresc, multumescu-ti tie ca mi-ai dat pe pamant parinti atat de buni, care imi poarta de grija in numele tau. Binecuvinteaza-i! Da-le sanatate, credinta si bucurie. Fa-i cu rabdare fata de greselele mele, si sa ma indrume la bine, ca impreuna cu ei sa ajung la fericirea vesnica. Amin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Multumesc, tora97 ca ne-ai impartasit si noua aceasta frumoasa rugaciune...

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmen24 spune:

nu am cuvinte.te iubesc,MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

MAMA
... nu am timp, tarie si cuvinte sa exprim exact si in cuvinte ce reprtezita MAMI pt mine. Nu mi-ar ajunge infinitatea paginilor albe de aici sa descriu sentimentele, parerile si lipsa mamei mele. E cum s-ar spune un ceva lacrimogen zilnic in mintea, sufletul si inima mea.
O IUBESC ENORM e tot ce pot sa va spun...
Sanatate tuturor
Ana 19 saptamani

"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy spune:

io...despre MAMA MEA...e tot ce mi-as dori vreodata sa pot fi ptr copii mei.numai asa as fi convinsa ca sunt fericiti.ma urc noaptea in pat..si mi se face frica, mi-e frica sa nu ma lase dzeu sa apuc ziua in care mama nu va mai fi langa mine.nu pot sa concep ca va veni o zi in care sa nu o vad razand.lasand la o parte ca fizic sunt o copie fidela a mamei mele,functioneaza intre noi o telepatie de necrezut.e suficient sa ii zic sarut mana si cand deschide gura stiu si ce o doara si cum a dormit.si ei ii e suficient sa ma priveasca si stie si ce am mancat.o mama care a stiut sa nu faca diferente intre copii,o mama care a muncit zi lumina sa avem de toate.o mama unica in lume MAMA MEA.

puffy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucasimarius spune:

Ce pot spune despre mama mea?
Este genul de mama care face totul pentru copii ei dar nu am simtit-o niciodata aproape de mine.Nu am putut sa-i spun ce simt sau sa stau de vorba deschis cu ea.Intotdeauna a incercat sa se impuna (si nu numai in fata noastra).Tot timpul cind am vrut sa fac ceva s-a gindit intii la ce o sa spuna lumea decit la ceea ce simt eu.Ii multumesc din suflet ca mi-a oferit tot ce am vrut dar renunt la toate astea pentru o discutie cu mama ca intre prietene.
Vreau sa-i mostenesc in relatia cu copii mea sacrificiul si devotamentul dar in nici un caz nu vreau ca peste ani copilul meu sa scrie ce am scris eu mai sus.M-ar durea foarte tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidiloi spune:

Cel mai sfint lucru de pe pamint.Nu am cuvinte sa-mi exprim dragostea mea fata de mama!Multumirea ptr. tot ce-a facut ptr. mine faptul ca ea-mama, a fost mereu acolo, unde si cind am avut nevoie. Te iubesc MAMA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Nu exista cuvinte care sa defineasca ceea ce simt pt MAMI a mea.Atat pot sa spun:O IUBESC DIN TOT SUFLETUL MEU SI DIN TOATA INIMA MEA.,mami!!!!!

Mergi la inceput