Sarcina fara simptome?!

Sarcina fara simptome?! | Autor: neda

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
Sint in a 6-a saptamina de sarcina si nu am nici un fel de simptom.A trecut cineva prin asa ceva?Poate ca o sa imi spuneti ca e prea devreme, dar totusi chiar nici unul(nici macar oboseala nu simt, sani mariti, sau durerosi nu am) Tin sa precizez ca anul trecut am pierdut o sarcina(oprita in evolutie) si aveam toate simptomele pina in momentul cind sarcina am pierdut-o.
Situatia aceasta ma streseaza enorm si in plus dr meu mai e si in concediu o saptamina.

Neda

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns reby spune:

Buna, in primul rind sanatate si sarcina usoara.

Eu am trecut de doua ori prin sarcini oprite in evolutie, si intr-adevar la ambele nu aveam nici un fel de simptome. Asa ca la a treia pe care am si dus-o la bun sfirsit m-am dus la medic imediat pentru ca aveam un deficit de progesteron si medicul mi-a recomnadat medicamente. Nu te poate vedea alt medic, ca sa nu mai astepti o saptamina?
Toate bune,
Reby si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Reby,
Iti multumesc pt raspuns.Azi am fost la medic si mi-am facut analizele.Maine primesc rezultatul.

Neda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna Mihaela!
Iti tin pumnii ca totul sa fie bine. Ti-au confirmat existenta sarcinii, caci asta ti-o spun pe loc? Nici eu nu am avut simptome pana pe la 6-7 saptamani, doar lipsa ciclului si faptul ca testul de sarcina mi-a iesit pozitiv. Sau mai bine zis am avut ceva foarte ambiguu, cum aveam de obicei la ciclu. Asa ca si cu testul facut si tot ma indoiam ca sunt gravida. Si eu am avut doua avorturi spontane, si la amandoua am avut simptome puternice. Acum sunt in 12 saptamani si simptomele sunt, normale. Nu prea multa greata, nu pofte exotice, dor ca sanii s-au marit un pic si sunt mai sensibili.
Asa ca sper ca si la tine totul sa fie bine.
Apropo unde esti in US?

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucamatei spune:

Neda
SOra mea Mada care este si ea forumista are 6 saptamina jumatate..nu a avut simptome pina duminicia. S-a dus luni la medic care i-a confirmat sarcina la o eco transvaginala, dar a vazut un pic embrionul desprins, dar avea tot ce ii trebuie, adica acitivitate cardiaca, masura corect virstei sarcinii, numai ca sora mea nu a produs suficient progesteron la timp si acum ia tratament ...scrie-i un e-mail, Mada e nickname...are aproape 7 sapt...de luni ii este greata si are sinii mari,
Oana...e la mamici de oct.

oana olson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Eu sunt deja mamica de 3 luni si toata sarcina n-am avut nici un simptom, in afara de absenta ciclului... nu mi-a fost rau, nu m-au durut sanii, nimik ... si bb e perfect normal. E drept ca eu n-am avut nici o sarcina oprita in evolutie, poate atunci m-as fi ingrijorat ... dar eu iti spun din proprie experienta ca nu trebuie sa ai nici un fel de simptom ca sa ai o sarcina perfect normala si un bb sanatos.

Carmen si bb Matei Gabriel

http://community.webshots.com/user/carmen77102

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Are dreptate Carmen.
Eu zic sa nu-ti faci probleme. Sunt si sarcini fara nici un simptom.
Ar trebui sa fii fericita. Eu mi-as fi dorit o sarcina asa usoara...din pacate am avut parte de 4 luni groaznice, pana a miscat bebe....vomam zilnic, lesinam, nu suportam nici un fel de miros de mancare...ce mai, groaznic.

Mirela, mamica de Andreiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

va multumesc fetelor,
m-am mai linistit putin.Azi imi iau rezultatele analizelor.La eco nu ma duc inca pt ca bb e prea mic.Dr mi-a spus sa mai astept macar o saptamina.

Va doresc multa sanatate voua si la bb-ei.

neda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi spune:

Buna!
Da, exista sarcini fara nici un simptom. Asa a fost si cazul meu: nu pofte, nu greturi, nu sani durerosi sau oboseala. Nimic! Si in burtica mea cresteau doua minuni!

Sarcina usoara pentru burtici si sanatate!

Cosmina, Diana-Maria & Amalia-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Neda, nici eu nu am avut greturi, pofte, dureri sau alte probleme specifice sarcinii. Acum sunt in saptamana 23 si am inceput sa crestem. In afara de faptul ca nu mai ma misc asa de usor ca si inainte nu am alte probleme. Mi-am facut analizele si ecograf si totul pare OK. Nu cred ca trebuie sa-ti faci griji daca te simti bine. Si eu am avut unele temeri pana a inceput sa miste. Acum o simt si sunt mai linistita.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Stai linistita !
Mai ai putzin si-l/o vezi la ecograf.
Ai sa vezi ce-i mai ticaie inimioara!
Sarcina la fel de usoara ca pana acum!

Mergi la inceput