Fosta. Ce facem cu fosta?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julysday spune:

offfff......

da, ma iubeste, da, ne-am indragostit reciproc, da, e sincer cu mine, da, imi spune adevarul, da da da da.. si totusi..

am fost in week-end la munte si, stand noi doi, am povestit si mi-a povestit tot ce am vrut sa stiu.. cum l-a parasit fosta pentru altul, cum l-a mintit de nenumarate ori, cum s-au despartit si ea nu e impacata cu asta.. (ea fiind convinsa ca, dupa o relatie de 7 ani, isi poate bate joc linistita ca se va putea intoarce oricand la el).. imi dau seama ca asta doare, ca il doare.. mi-a mai spus (referitor la faptul ca ei vorbesc la telefon) ca "nu refuz sa vorbesc cu ea" ... ceea ce m-a intristat foarte tare.. mai ales ca nu m-a intrebat daca asta ma deranjeaza..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns francesca spune:

Personal nu sant de accord si nu cred in relatii de amicitie intre fosti sau foste singurul contact care ar fi normal sa ramana ar fi cel in cazul in care s-ar intalni pur si simplu din intimplare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Nici eu nu sunt de acord ca ei sa mai vorbeasca, mai ales ca ea este o persoana care i-a facut rau si deci, nu merita sa mentina legatura cu ea. Asta cred ca o va realiza el mai tarziu! Ai rabdare!

Mergi la inceput