Fosta. Ce facem cu fosta?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Imi dau si eu cu parerea....Nu stiu daca e asa normal sa existe atatea legaturi cu "fosta". Daca s-a terminat, s-a terminat , ce ar mai fi asa de multe de povestit. Daca s-au despartit inseamna ca nu au fost compatibili din anumite puncte de vedere, acum de fapt "descopera" ca mai are ceva sa ii zica, sau ca ea il intelege mai bine in anumite situatii?? Nu inteleg, ce povestesc ei???
Nu vreau sa pun paie pe foc, dar eu vorbesc din punctul meu de vedere si eu nu am relatii(nici macar de amicitie) cu fostii mei, daramite sa mai si povestim la telefon?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julysday spune:

.... citesc ce imi spuneti si nu imi vine sa cred.. e posibil oare sa vorbeasca despre mine cu ea la telefon? mi se pare umilitor si foarte urat.. nu gasesc momentul sa vorbesc cu el, i-am spus doar ca vreau sa vorbim, a zis ok, dar inca nu am reusit..

este posibil sa fie o relatie de ..aerisire? habar nu am cum e. fostul meu logodnic nu avusese inainte nici o relatie lunga. el a plecat intr-o lume mai buna, eu am ramas aici si, dupa doi ani de plans, ma trezesc ca sunt umbrela de vreme rea pentru altul sau ce dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

july,

nu-ti mai face atatea ganduri negre.
ai rabdare sa vorbesti cu el ... si ai grija cum pui problema.
incearca sa discuti cu calm, degajat ... nu-i sari in cap fara sa asculti ce are de spus.
sper sa nu se supere nimeni pe mine ... dar eu nu cred ca vorbeste cu ea la telefon despre tine.

sa auzim de bine,

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julysday spune:

nu, ioana, nu am de ce sa ma supar pe tine. multumesc si tie si celorlalte ca vorbiti cu mine...

..asa eram de luminoasa de cand l-am cunoscut, mi-am deschis tot sufletul in fata lui.. nu credeam ca o sa mai am pe cineva, ca o sa ma mai indragostesc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Cred ca multe dintre noi sant "foste" si au fosti cu care mai tin legatura. Cel putin asa este cazul meu, eu am contact (telefonic, mail, samd)cu fostii mei, bineinteles cu cei care doresc si nu le fac probleme cu noiile. Consider ca e normal sa tii legatura cu cineva care o perioda mai lunga sau mai scurta a facut parte din viata ta. Orice ai face a fost si va ramane o parte din viata ta, chiar daca la capitolul istorie. Totul e ca toti cei implicati sa fie de acord cu situatia actuala si ca nimeni sa nu se simta jignit, lezat. Un sambure de gelozie e poate chiar necesar intr-o relatie, (spun gelozie si nu neincredere) asa cum si increderea in sine si in cel de langa tine e necesara. Deci, ce vreau sa spun e ca daca situatia te deranjeaza, ar trebui sa ii spui si sa ajungeti la un consens. Nu cred ca ar fi bine sa-i interzici sa aiba contact cu ea, doar sa-i spui ca deocamdata (santeti la inceput de drum, samd) te deranjeaza. Cred ca va aprecia ca esti deschisa si spui ce simti si mai cred ca te va menaja. Incearca sa ai incredere in viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DENISSA-ANDREEA spune:

TRECUTUL ESTE MAI PUTIN IMPORTANT , CONCENTREAZA-TE ASUPRA PREZENTULUI NU VEI AVEA DECAT DE CASTIGAT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Julysday,pentru ca ma intrebi cum am procedat:i-am aratat ca-l iubesc si i-am deschis ochii larg spre mine aratandu-i ce are la usa.Daca nu va aprecia acest lucru nu merita efortul.
Deci inca o data i-ti sugerezi sa vorbesti cu el despre ceea ce te framanta.
Nu este iesit din comun faptul ca vorbeste cu exa.Depinde si in ce imprejurari s-au despartit.Daca a fost o despartire urata cu multe resentimente in una din parti inseamna ca ceva a ramas nerezolvat si e posibil ca acum sa recidiveze relatia.Daca s-au despartit prieteni pentru ca relatia pur si simplu nu era ceea ce-si doreau,atunci nu cred ca e cazul sa-ti faci griji,mai ales ca el a refuzat acest lucru.
Totusi vorbeste cu el,ai tot dreptul sa stii cum stai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Si eu cred ca "fosta" este undeva in trecut si nu are legatura cu viitorul...Si sotul meu a avut "foste"... dar , desi la inceput m-a deranja ca lucrau cu el, sau mai aveau tangente.. am ajuns la concluzia ca... ele sunt in trecut.. si daca ar fi dorit sa fie cu una din ele ar fi fost.. Deci... eu cred ca el pe tine te vrea...
Nu-ti face griji... te iubeste pe tine.. sunt sigura...
Pupici,
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

july,

cum adica i-ai spus ca vrei sa vorbesti cu el si a spus ok, ai nervii tari. ce rost are sa fierbi in tine - vorbeste o data cu el.
raspunsuri la intrebarile tale, din pacate nu-ti putem da noi aici, oricat de multe experiente avem sau pareri. te-am sfatuit sa ii spui ca stii ca vorbeste cu fosta, si intr-un fel sau altul sa-i dai de inteles ca nu e corect sa se ascunda de tine, sau are (nu vrea sa pun mai mult gaz pe foc decat e cazul). banuiesc ca daca e cinstit cu tine iti va spune si ce vorbesc. in rest tu vei afla din ce-ti spune el si din reactiile lui ce insemni tu exact pentru el.
dar nu uita si alt sfat al meu sa te degajezi putin, sa-ti acorzi timp pentru tine. imparte atentia ta si altor prieteni/ prietene ale tale si vei fi mai relaxata

ia-ti inima in dinti si spune-i ce ai pe suflet

Sperantza nu moare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stanmihaela spune:

Bine te-am gasit! Nu mai face draga din tantar armasar.Ar trebui in primul rand sa te intrebi pe tine daca ai incredere in el si daca el este sincer cu tine. De obicei iti spune adevarul? Pentru ca, parerea mea, este ca daca vrea sa te insele sau nu vrea sa fie cu tine, nu are neaparat nevoie de fosta. Ar mai fi si posibilitatea ca el sa mai simta inca ceva pentru ea. Dar nu ai spus tu ca v-ati indragostit pana peste urechi? Sau nu e reciproc? Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar am fost si eu in aceeasi situatie si stii cum s-a sfarsit? acum ne-am casatorit si avem si un baietel. Cred ca il vei castiga daca ii vei demonstra ce are langa el si ce poate pierde dar mai ales dandu-i libertate si fara sa il stresezi cu intrebari inutile despre trecut care poate ii vor aduce aminte de lucruri pe care el le-a uitat deja. Bafta si sa auzim numai de bine. Sa fiti fericiti!

Mergi la inceput