copil amarat

copil amarat | Autor: Eleni

Link direct la acest mesaj

Indraznesc sa fac apel la bunatatea voastra, pentru ca am vazut cati oameni generosi gasesc aici.
Eu mor de jena sa cer ceva, dar ma gandesc ca nu o fac pentru mine. Am niste cunostinte, familie tinara si nevoiasa, care au o fetita de 2 luni. Ei nu ar cere ajutorul nimanui, dar mi-e tare mila de ei sa ii vad ce greu se descurca. Sunt ca niste copii cu copil. Eu le-am mai dat pentru cea mica ce a ramas nedat de la fetita mea; din pacate prea putine mi-au ramas ca au mai fost cativa copilasi nevoiasi carora le-am mai dat din hainutele Mariei.
Nu vreau sa va dau impresia ca ma laud, iertati-ma... voiam doar sa va rog daca va prisosesc ceva lucrusoare, chiar si de baietel, ca nu sunt pretentiosi bietii... si daca ati avea si un carucior de bebe mic... v-ati face credit de fapte bune la Dumnezeu!
Va multumesc!
Cu mult drag,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Buna Eleni,
Fetita mea are deja 1 an si 4 luni, iar eu am cam dat tot ce a ramas micut. Mai arunc azi un oki prin dulap, poate a mai ramas ceva, chiar daca sunt mai mari si copilul creste. Sa ne spui cum luam legatura cu tine.
Fetita ta e o super dulcica.
Pupici,
Nadina si Carina-mandarina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

buna
am hainute de la baietelul meu (acum are 3 luni), body-uri si salopete.
mama are lapte sau ar avea nevoie de ceva lapte praf?

da-mi un mail cu telefonul tau ca sa na intilnim
(sper ca esti din Bucuresti , daca nu trimit cu posta)

Simona & BB Eugen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

acum m-am uitat si eu la fetita ta. Sa-ti traiasca minunea, Eleni!
Ce mi-as dori si eu una (dar fara sa ma mai doara cind nasc)

Simona & BB Eugen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

da.spune-ne cum luam legatura cu tine..eu am deja pachetul facut.

Carmen si bb Maya Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

Eleni, am o fetita de 4 luni si am ceva lucrusoare ramase de la ea. Mai am suzete, tetine, biberoane, iti dau tot ce am pus deoparte. Spune-mi cum ne intalnim, eu stau pe la Diham. Astept un PM

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kjmami spune:

buna
puiul meu are deja un an si am un carucior...nu este cine stie ce dar merge asha ca ma gandesc ca ar putea fi de ajutor...
spune-mi cum sa dau de tine
eu stau prin titan..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Va multumesc din suflet. V-am trimis tuturor mesaje private. Va asigur ca voi face poze cu bebelusa si le voi posta sa ii vedeti s voi pe beneficiarii gestului minunat pe care il faceti.
Inca o data va multumesc.
Si multumesc pentru aprecierile la adresa Corcodushei mele.
Cu mult, mult drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

mai am niste hainute care au mai ramas de la bebita mea ... acum are 5 luni. Eu stau pe langa craluca. Daca te vezi cu ea sau stabiliti un punct de intalnire da-mi si mie un PM.

Freia si bebe Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MonicaGj spune:

Eu sunt din Gorj, dar daca-mi dai adresa , ajut si eu fetita. Hainute pentru varsta asa mica nu mai am dar pot sa-i trimit alte lucruri folositoare unui bebelus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FLORYNA spune:

...daca poti sa dai adresa si telefon,nume de familie..poti sa-mi scri si la mesaje private..merci

Mergi la inceput