Familia si cariera

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

Nu pot sa spun ca aveam o cariera, dar cert eram in constructie cand l-am intalnit pe minunatul meu sot si impreuna am decis sa ne casaotrim. Apoi, tot impreuna, am decis sa avem si un bebel. M-am rupt cu greu de serviciu si de celelalte activitati (mai aveam inca 2 joburi), acum insa stau cu bebelina acasa si sunt decisa sa stau cat mai mult (vreau sa o alaptez cel putin 1 an). Cariera nu cred ca e doar aceea in care esti director national, etc. Poti avea si o cariera mai mica (director de afacere mai micuta, avocat bun, medic bun, etc, cred ca toate meseriile carora li se poate atasa "bun" sau "foarte bun"). Mi-e dor de activitatile dinainte, dar nu-mi pare rau!!! Vreau in primul rand sa fiu o mama foarte buna si nu-mi voi continua "cariera" pana cand nu voi mai avea cel putin 1 copil...

Anca si bebelina Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

anecdota lui Dananis continua cu faptul ca profesorul a adaugat o bere si a avut loc si borrcanul a fost plin plin plin ./ Morala (misogina) : mereu este loc si pt o bere.

Ea are dreptate : toate au un sens si tb sa le imbinam pt ca sa avem o viata plina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Cum zicea si Sabina serviciul e una, cariera alta. Eu consider ca nu fac cariera ci am un serviciu. Unul care imi place e drept, e relativ bine platit, dar se incheie exact cand ma urc in masina si plec acasa. Daca e copilul bolnav sun si imi iau zi libera fara nici cea mai mica ezitare. Ma duc la serviciu pentru ca aduce bani si pentru ca n-as putea sa stau acasa tot timpul. Concediul de maternitate (de 1 an cat e aici) a fost o perioada absolut minunata pentru mine.
Probabil ca daca as fi vrut sa am o cariera, balansarea serviciului cu familia mi-ar fi creat mai multe probleme, dar asa singura problema este ca uneori ne ajung treburile neterminate din urma si nu remuscariere ca nu ma dezvolt profesional cat de mult mi-as fi dorit.

Corina

Mergi la inceput