"Supa de pui pentru suflet de femeie!!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilicris spune:

Alina spune-mi si mie cum ai procedat. Ai primit mandat de la posta si ai platit chiar in momentul cand ti-au dat coletul cu cartile sau cum ai procedat? Care a fost traseul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Lilicris ti-am trimis un mesaj pe PM in legatura cu comanda cartilor.

Sorina-Alexa nu stiam ca sunt reale povestirile din "Supe...",chiar ca le citesc si eu cu mai mare placere in cazul acesta.

Va mai scriu cand pot,adica cand ma lasa piticu' sa scriu linistita.

alina

Mergi la inceput

Iti multumesc din suflet Alina. La mine este o problema pentru ca nu locuiesc la adresa din buletin si nu stiu pe ce adresa sa fac comanda. Imi este teama ca voi intampina greutati la posta si nu voi putea ridica coletul.

Mergi la inceput

Fa comanda pe adresa din buletin,dar trebuie sa fii atenta cand ajunge avizul in cutia postala.La mine a venit in 3 zile de la comanda.Chiar nu stiu cum e mai bine sa faci.

alina

Mergi la inceput

Alina, ti-am trimis un mesaj. L-ai citit??
Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Da Alina toate sunt adevarate!
Asteptam noi povesti
Am comandat si noi,in cateva zile trebuie sa trimitem banii,si apoi pana aici cred ca ajung in 2 saptamani,abia astept!
Si n-au fost asa scumpe,vreo 8 "Supe.." 80 $,inclus si drumul.

See you

Sorina.
"Zambeste,maine poate fi mai rau!"

Mergi la inceput

Intradevar nu sunt scumpe deloc cartile Sorina.La noi e 140000 buc.La voi cred ca e mai scump drumul decat cartile,totusi e departe.

SE TRAGE DIN FAMILIE

O tanara pe nume Mary dadu nastere primului ei copil si,pentru ca sotul ei isi satisfacea stagiul militar,ea petrecu cateva saptamani,dupa nastere,cu parintii ei.
Intr-o zi,Mary ii spuse mamei ei ca o surprinde faptul ca parul bebelusului e rosu,cand ea si sotul erau blonzi.
-Ei,Mary,aminteste-ti ca si tatal tau avea parul rosu,ii spuse mama.
-Mama,dar asta nu are nici o importanta,pentru ca voi m-ati infiat.
Cu un zambet strengaresc pe fata,mama rosti cele mai frumoase cuvinte pe care le auzise vreodata fiica ei:
-Intotdeauna uit.

PAPUSA STRICATA

Aceasta e o povestire pe care o prietana de-a mea mi-a spus-o demult cu propriile ei cuvinte.
Intr-o zi,fiica mea a venit tarziu acasa de la scoala.Eram si suparata si ingrijorata.Cand a intrat pe usa,i-am cerut pe un ton suparat sa-mi explice de ce a intarzaiat.
Mi-a spus:
-Mami,veneam spre casa cu Julie,dar pe la jumatatea drumului,Julie a scapat papusa si s-a facut bucatele.
-O,iubita mea,am raspuns,ai intarzaiat pentru ca ai stat s-o ajuti pe Julie sa adune bucatelele papusii si sa le puna la loc.
Cu vocea-i suava si inocenta,fetita mea a zis:
-Nu,mami.N-am stiut cum sa repar papusa.Am stat doar ca s-o ajut pe Julie sa planga.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Am luat si eu de la biblioteca "Supa de pui pentru suflet de mama". Deja am citit jumatate. Imi plac tare mult, unele m-au indiosat la lacrimi.

Claudia

Mergi la inceput

Fetelor sa stiti ca eu am gasit Supa de pui intr-o librarie la mine in cartier (Giulesti) ieri. Am intrat din intamplare si am intrebat intr-o doara. Nu credeam ca o s-o gasesc. Am dat 126.000 lei. Este Supa de pui pentru suflet de femeie.Ma hotarasem sa fac si eu comanda la editura dar deocamdata o citesc pe asta. Am citit aseara cateva fragmente si mi-au placut foarte mult.Chiar si fetitei mele i-au placut mult de tot. Cristina-Isabela are 10 ani. Asadar fetelor din Romania si in special din Bucuresti mai incercati in librarii poate cine stie...
Liliana

Mergi la inceput

Claudia, spune-mi si mie ceva despre Canada. De ani de zile visez la Canada dar sunt slabe sperante sa ajung acolo. Am si niste rude plecate de vre-o doi ani dar culmea este ca nu mai stiu nimic de ei de ceva timp si-or fi schimbat adresa de email sau nu stiu. Daca vrei sa-mi scrii spune-mi unde ca banuiesc ca aici nu este tocmai bine pentru ca este vorba despre alt subiect sau intra maine pe chat in sufragerie pe la 9. Te pup Liliana

Mergi la inceput