Despre rugaciune

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

"Domnul este langa toti cei ce-l cheama,langa cei ce-l cheama cu toata inima.El implineste dorintele celor ce se tem de El,le aude strigatul si-i scapa." (Psalm 145:18-19)

Eu cred ca trebuie sa ne rugam mult lui Dumnezeu si sa credem ca primim raspuns la rugaciunile noastre,chiar daca sunt mai tarziu.Dumnezeu sigur ne raspunde rugaciunilor,chiar daca o face cum nu vrem noi,EL stie ce-i mai bine pentru noi,dar noi de multe ori nu intelegem acest lucru.
Dumnezeu rasplateste credinta care nu se indoieste de dragostea Sa neschimbata!

Pot spune(din experienta mea) ca i-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea o casa si mi-a dat,dar nu cand i-am cerut eu,a fost bine insa atunci cand mi-a dat-o.Cand eram ingrijorata ca nu pot avea copii(dupa 2 ani de incercari,fara sa am nici o problema medicala)mi-a dat.Probabil nu mi-am pus increderea in El asa cum ar fi trebuit si nu am crezut in rugaciunile pe care i le-am facut.
Deci,sa ne incredem mai mult in EL si sigur ne va asculta rugaciunile.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Fetelor sa ne rugam si pentru prietena noastra Rachel Owen, viitoare mamica, au internat-o in spital , pentru scurgeri de sange, sa ne rugam sa fie bine si sa duca sarcina cu bine, in ciuda problemelor!!!
Va pup!!!

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Anda, cum am citit ca Rici e in spital mi s-a facut pielea gainii. Se pare ca incercarile pentru ea nu s-au terminat Dar sa speram ca inca o data bunul Dumnezeu o va ajuta. Fetelor, hai sa fim cu gandul alaturi de ea si sa ne rugam sa le fie bine

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Ma rog si eu alaturi de voi pentru Rachel. Stiu cat de mult si-a dorit acest copil si sper ca Domnul o va ajuta sa treaca cu bine peste aceasta incercare.

Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor,ma alatur si eu voua si ma rog pentru Rachel sa fie bine si ea si bb.Dumnezeu sa fie cu ea si sa o ocroteasca.

alina

Mergi la inceput

Dumnezeu ne-a ascultat. Acum Rachel e acasa si se simte mult mai bine. Sa ne rugam in continuare sa duca sarcina cu bine pana la capat!!!

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Rachel va fi in continuare si pe lista mea de rugaciuni.

Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Rugaciune celebra

Doamne,
Chiar daca eu sunt cea mai nevrednica faptura a mainilor Tale,
indraznesc sa vin inaintea Ta pentru ca poporul Tau sa capete indurare de la Tine.
Chiar daca eu sunt atat de neinsemnat,
fa-ma in stare sa implinesc ceva semnificativ pentru ei, in Numele Tau.
Iar daca nu Te mai poti folosi de mine,
continua sa faci bine poporului meu si fara mine.

(Oliver Cromwell, 1599 – 1658, pe patul de moarte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Buna, sunt Rici si fabric un omulet!

Va multumesc ca ati fost alaturi de mine in gand, in rugaciune, in mesaje, in incurajari. Va multumesc!

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput