Cine ce stie de instilatii?

Cine ce stie de instilatii? | Autor: SilvanaPopovici

Link direct la acest mesaj

Sunt noua pe site si va intreb:ce stiti de instilatii?, cate se fac, daca trebuie sa ma internez, daca dor si cat de tare? Si mai ales, cam care este eficienta lor? Va intreb pentru ca am facut recent HSG (prof. Ancar) si am o trompa infundata, cealalta cu aderente. Mi-e tare teama ca cea infundata complet nu mai pot s-o recuperez, pe partea aceea fiind si ovarul cu care ovulez in mod obisnuit, celalalt fiind mai "lenes".

Sper sa imi raspunda si mie cineva pentru ca vreau si eu
Multumesc anticipat si va sarut.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmens spune:

Draga Silvia ,mai intai bine ai venit printre noi si sper sa ti se implineasca visul cat mai curand.
Despre instilatii pot sa-ti spun ca nu dor si procedura e asemanatoare cu cea de la HSG, doar ca in loc de substanta de contrast se introduce un amestec din mai multe substante(nu mai tin minte exact pentru ca eu le-am facut prin '95).
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmens spune:

Scuze pentru nume, trebuie sa-ti dau un miel
Sa auzim numai de bine!

carmens

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanielaNeagu spune:

pentru Silvana Popovici,
eu am facut instilatii si continutul este hyason 2 fiole
,hemisucinat de hidrozon 1 fiola,ampicilina 1 fiola.Tratamentul se incepe imediat dupa terminarea menstrei, 3 zile consecutiv ,timp de 3luni.Daca nu se rezolva se face pauza 1-2 luni si se reia inca 3 luni.La mine a mers.
succes.
DanielaNeagu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanielaNeagu spune:

revin pt.SilvanaPopovici
scuze ,hemisucinat de hidrocortizon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelais spune:

Silvana bun venit si sedere cat mai scurta la aspirante. Eu nu te pot ajuta cu raspunsuri. Si eu le caut.
Stie cineva daca in Bucuresti poti face acest tratament ambulatoriu?In Brasov, unde locuiesc, trebuie sa te internezi o saptamana. Am citit undeva si nu mai stiu unde (pe forum) ca in Bc este posibil sa nu te internezi.
Multumesc,

PS Fetele de aici mai recomanda tratamentul de la Techirghiol iar eu inclin si pt. cel de la Sovata. Acest tratament este recomnadat in cazul afectiunilor descrise de tine.
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Initial creeata de SilvanaPopovici

Sunt noua pe site si va intreb:ce stiti de instilatii?, cate se fac, daca trebuie sa ma internez, daca dor si cat de tare? Si mai ales, cam care este eficienta lor? Va intreb pentru ca am facut recent HSG (prof. Ancar) si am o trompa infundata, cealalta cu aderente. Mi-e tare teama ca cea infundata complet nu mai pot s-o recuperez, pe partea aceea fiind si ovarul cu care ovulez in mod obisnuit, celalalt fiind mai "lenes".

Sper sa imi raspunda si mie cineva pentru ca vreau si eu
Multumesc anticipat si va sarut.

la spitalul Sf. Pantelimon se face internare de forma, pentru ca asa este procedura, insa poti pleca acasa in fiecare zi..
ti-am trimis un PM

Mergi la inceput