Caut pe cineva

Caut pe cineva | Autor: Missy

Link direct la acest mesaj

Sper sa ma puteti ajuta in mica mea problema, macar sa ma indrumati. Caut o persoana de care stiu cam putine: ca o cheama Adela, e din Oradea, a terminat Stiinte Economice in Cluj cam prin 96-96, si cam atat. Nu stiti cum as putea da de ea?
Daca stiti cumva ceva site de cautare, am incercat pe colgi.ro dar n-am gasit si altul nu mai stiu...

www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

imi cer scuze ca ma bag in mesajul tau fara sa te pot ajuta, dar caut si eu pe cineva si m-au distrat datele comune :).

asadar, eu o caut pe Adela (o chema Turdeanu, dar s-a maritat cu un roman-neamt si nu-mi amintesc noul nume, stiu doar ca el era alintat Juppy si a terminat medicina in Bucuresti), a terminat ASE in '95, in Bucuresti si, probabil, acum locuieste in Germania (Munchen?!?). poate o stie vreuna din fetele nemtoaice...

multumesc.

ps Missy, scuze inca o data

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

incercati sa o gasiti pe www.colegi.ro
sau
intrati pe "pagini aurii" din tara respectiva si daca stiti numele de familie aria de cautare se restringe foarte mult, la cel mult citeva zeci de familii.
bafta

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lix spune:

mai putine info aveti.

1. Adela e din Oradea. In ce grupa a terminat S.E. in cluj?
Si cum se cheama facultatea. de aici ai un inceput!!! Asta in speranta ca sunt pe grupe. Daca nu. Verifica anii '96-'97. 1- cine a terminat si e din Oradea de sex feminin. stfel elimini surplusul. Doi, Cine se cheama Adela. Si tot asa. Cei din cluj is f fain. Au super site-uri cu facult. lor. sunt f informati. Poti sa gasesti info pe net. Da search pe google, fac din Cluj de s.e si tot asa. hai curaj. o sa reusesti. asi spune-mi cum stai! Poate te transformi in reporter de investigatie! :)

iubibubil: suni la facul. si ceri adresa ei de acasa. astfel afli unde este.
1.ASE- secretariat- spui ca vrei sa ii faci o surpiza.bla,bla si soliciti aceasta info. simplu!
bafta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Missy,

poate iti aduci aminte si numele de familie?

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Missy

este cumva Adela Betea? (o cheama si LAURA?)

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

Si eu caut o fosta colega de liceu, se numea Angela Lefter, este din Petrosani, purta ochelari cu dioptrii mari, si ar avea 35 ani. S-ar parea ca a plecat in Germania.
La fel ca si voi am cauta pe net, dar degeaba.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Mersi de sfaturi. Am incercat pe coleg.ro, dar nimic. Nu stiu numele de familie, e ceva mai acomplicata situatia, si cine ar putea sa-mi spuna numele ei de familie, ar face urat rau de tot sa stie ca ma interesez de ea.
O sa incerc pe la facultele din cluj.

www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu spune:

Missy,
Eu am terminat ISE in Cluj in 96. Daca ai sti secita poate ca as putea sa te ajut. Nu stii, a intrat la facultate din prima?
Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danacaltan spune:

Salut voua...
Evelynn Hann : ultima oara(in '96) statea in Stuttgart, Alexanderstrasse 111, dar i-am pierdut urma. Ma poate ajuta cineva???
Bubu, daca vezi acest mesaj,sa stii ca mi-e dor de tine, trimite-mi un mail.

danny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Danny, la adresa respectiva locuieste Hans Peter Hann, e cumva sotul ei? Am gasit si nr. de telefon,daca te intereseasza, raspunde!

Laura si papusica din burtik ( 27 saptamani)

Mergi la inceput