Vacanta in strainatate..

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

oamenii astia in loc sa se ocupe de lucruri importane isi bat capul cu tot felul de aberatii
sunt niste idioti care nu au ce face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Multumesc pentru incurajari!
Am intarziat 20 minute si domnul de la politie nu m-a mai asteptat.L-am sunat din nou si a zis ca ramane sa ne intalnim maine.A zis ca nu trebuie sa ma ingrijorez,vrea doar sa dau niste declaratii.Era cam grabit asa ca nu a binevoit sa intre in detalii.
Asa ca,astept pana maine!Va anunt ce s-a intamplat.
Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Bleaga ai fi daca te mai trambalezi si maine pe drum!
Scuza-ma, poate am fost cam dura, dar pentru cercetari si dl."polutzist" se poate deplasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Ai dreptate,nu mai merg nicaieri,daca au nevoie de mine,sa ma caute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Bravo!
Daca tara te vrea prost, noite vrem desteapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moka spune:

Ai grija daca te pun sa dai o declaratie... sa-ti povestesc din experienta mea. Acu' vreo trei ani, la o groaza de timp dupa ce am facut scoala de soferi, m-au chemat la politie (cu citatie) sa dau o declaratie ca cica au reclamatii ca instructorii cer spaga pentru carnet. M-am dus, un militian burtos m-a luat in primire si mi-a pus intrebari vreo ora cat se poate de sugestive (de genul: "nu-i asa ca v-au fortat sa dati atentii?") dupa care daca n-a scos nimic de la mine am inceput declaratia. Acu' io n-aveam nimic cu fostul meu instructor de la scoala de soferi, a fost un om extraordinar si era scoala particulara, cum sa dai spaga, ca daca voiau mai mult cereau mai mult. Militianului nu i-a placut ce am scris eu, cica n-are termeni juridici, asa ca mi-a dictat alta, ca la prosti. La sfarsit mi-a zis sa o semnez si io de oftica i-am spus ca nu, ca asta-i declaratia lui nu a mea. S-a enervat si a inceput sa faca ca toate cele, m-am enervat si eu, i-am aratat legitimatia (aveam un post important intr-o institutie publica pe vremea aia) si i-am zis ca-i fac reclamatie. S-a facut mielusel dintr-o data si s-a milogit de mine (ce degradant) sa-l las in pace.

Moka si Mokutza (3 luni)

Mergi la inceput