Revoltator: Exportul de copii al Romaniei

Revoltator: Exportul de copii al Romaniei | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

http://www.mediafax.ro/top10/interna.shtml

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

In mass media romaneasca se tot vehiculeaza ideea promovarii din partea Guvernului a unui nou act normativ privind adoptiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

sa nu ne imbatam cu apa. nu vor face nimic in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

revoltator,intr-adevar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azumi spune:

Bey te doare capu` cand auzi d-astea! e sub orice critica!Si mai ciuda imi e ca nici n-or sa faca mare lucru astia de la noi.Ca apucaturile vechi nu se indreapta asa usor.Trafic de copii s-a facut demult, se face si o sa se mai faca....is destui oameni interesati in ''perpetuarea`` obiceiului!
Cum era vorba aia....:'' unde esti tu Tepes Doamne....''!Ala tratament pentru oameni ca astia!

ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

De neconceput.Este ceva impotriva firii>Slabe sperante sa se schimbe ceva in bine.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Mda. Numai ca problema ridicata in primul rind de UE nu e cit de bine sunt tratati copii in Italia, ci de unde anume din Romania provin acesti copii!
Am mai auzit in seara asta la stiri ca Nastase a refuzat sa comenteze scrisoarea de la UE spunind ca e vorba de "coresponednta confidentiala"!!!

This is the first day of the rest of my life!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Chiar zilele trecute am citit o replica intr-un film american de genul"ma gindeam sa asteptam sa infiem un copil din Romania sau China!!"care m-a durut foarte tare!!
Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

mda, oribil exportul de copii. dar, eu stiu familii care au adoptat si se poarta minunat cu ei. acele familii din occident, unele din state stiu ca au adoptat fie copii orfani, fie copii abandonati. bineinteles ca plateau sume consistente pt copii, stiu si persoane care s-au imbogatit din asta...
de ex o fetita adoptata in franta, acum 10 ani, provenea dintr-o familie de tigani, a 7a nascuta, maica-sa a vandut-o! acum fetita e bine mersi.
grav, din pacate, am auzit variante groaznice, cum ca unii dintre ei ar fi adoptati si ar fi utilizati ca banca de organe! Doamne fereste!

Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Doamne, Doamne, eu am fost in Ro cand era la TV scandalul cu bebelusii de la Ploiesti. Nu-ti vine sa crezi ochilor si urechilor si ma gandeam ca daca as fi fost una dintre mame, nu stiu ce as fi fost capabila sa fac!!!
In schimb acasa, am vazut pe Pro7 sau nu stiu ce post, cum o familie de germani au infiat un copil din Ro pe cai legale si cat timp le-a trebuit pt. asta, cred ca mai mult de 1 an de zile. Acum e fericit alaturi de ceilalti copii infiati, ca mai au nu stiu cati si vor sa mai adopte 3 tot din Ro, care au ramas orfani de tata.
Nu stiu daca ati vazut documentarul dar pe mine m-a "lovit" scena cand, in sfarsit , dupa multe peripetii au ajuns la orfelinat si au vazut copilul in realitate, pt. ca oana atunic nu il stiau decat din poze. Ei au izbucnit in plans, copilul era f. frumos imbracat, iar "tzatzele" care chipurile aveau grija pe-acolo, imbracate ca la defilare si una brutala cu copilul , cica ii spune :"hai, zambeste, zambeste!"
Pai copii astia saracii nu stiu ce-i aia zambet, ca nu au avut niciodata sanul cald al mamei pe obrajorul lor, si nu au simtit mangaieri si pupice pe nasuc , pe urechiuse sau fundulet.....
Si v...ca aia ii spune, "zambeste, zambest..." si copilul se uita prostit (ma gandeam cate lucruri si "pachete" nu i-or fi trimis parintii adoptivi care au ajuns in plasele bucatareselor ca toate sunt grase pe-acolo......si ale educatoarelor.....
Au arata dupa aceea, cand au ajuns acasa cu copuilul, in Germania, si au povestit ca au avut mult de "furca" cu el, pt. ca era f. retras, nu vorbea....
Alata familie adopta copii din Rusia, caz similar, aceleasi "mutre", aceleasi conditii, aceleasi mentalitati, ministere, acte, o adevarata bataie de cap.
II admir pe acesti oameni ca au atata dragoste si vointa!
Of, of,

Mergi la inceput