din nou despre analize

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

E concludenta , cel putin mie asa mi-au zis ,analiza chlamidiei din secretie.
Eu nu am auzit de diferente la rezultat...adica la cel din sange si secretie..e ciudat ce zici..
Se face din secretie, pt ca oricum acolo e important ca mediul sa fie ok,bineinteles nu numai acolo!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gia spune:

Eu stiu ca din singe se determina prezenta anticorpilor si din secretie a antigenelor. Daca iese pozitiv la secretie e clar ca ai microbul. Daca din secretie iese negativ, ca sa fii 100% sigura, poti sa faci determinare de anticorpi din singe, analiza care iti va arata si daca ai avut boala vreodata si acum nu o mai ai. Sper sa iti iasa negativ si sa nu ai probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorely spune:

Fetelor…am revenit!
Am facut analizele la Cantacuzino – care, din pacate, s-au scumpit cu 1 februarie – iar acum sunt in asteptarea rezultatelor. A aparut insa o alta problema. Acum cateva zile, in urma unei consultatii, dr mi-a recomandat sa fac histeroscopie si biopsie de endometru. Nu i-a placut deloc ce a constatat – o inflamatie foarte puternica pe partea dreapta. Si tinand cont de “trecutul” meu, cred ca ar fi bine sa fac toate investigatiile. Acum vine si intrebarea mea: unde se pot face histerografia si biopsia de endometru? Cat costa? Trebuie programare?
Astept raspunsurile voastre
Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by alina25

CE STI DESPRE MEDICAMENTUL VIOXX.
MIE MI S-A DAT CA TRATAMENT INAINTE DE A FACE HISTEROGRAFIE(7 PASTILE IN TIMPUL MENSTRUATIEI)

anghel

Este un antiinflamator puternic si cam scump (peste 800000 lei).

Mergi la inceput