Spalaturile vaginale
Raspunsuri - Pagina 2
Crystinne spune:
Catalina , unde esti? 
Avem nevoie de sfatul tau. Am postat eu aceeasi intrebare si in subiectul despre candidoza, dar uite ca cineva a avut o idee mai buna sa deschida un nou subiect.
Poti sa ne dai niste sfaturi?
Deci ce si cum e bine sa fie folosit pentru spalaturi?
Si mie medicul mi-a spus fara spalaturi vaginale, dar sunt nedumerita daca nu si ceaiurile astea pot provoca probleme.
bia spune:
Eu stiu ca nu sunt indicate spalaturile vaginale,chiar medicul ginecolog mi-a spus ca prin schimbarea PH-ului,pot aparea diferite infectii,iclusuv candida.Nu trebuie folosite decat in scop terapetuic atunci cand este cazul.
azumi spune:
bey mie mi s-a spus de catre un destul de bun doctor ginecolog, ca nu e indicat sa faci spalaturi vaginale.Asa este, cica distruge flora si elimina protectia pe care si-o fabreca vaginelu....riscul de vaginite, ciuperci si orice alte boli crescand.Cica vaginul are un sistem propriu nde curatare si ca nu-i nevoie sa intervenim noi.
Afara da, cica is indicate spalaturile cu galbenele, musetel...dar nu inauntru.
Io mai stiu?Ca voi ziceti ca doctorii vostri is de parere ca-s bune
ana
Gia spune:
Cu ce difera irigatorul tantum rosa de unul normal si cam cit costa chestia asta? Cit despre spalaturi cite capete atitea pareri, dar eu pina acum nu am dat de vreun medic care sa le recomande femeilor sanatoase tun ![]()
amik spune:
irigatorul tantum rosa e la moda,cred.intra pe site la sensiblu si ai sa vezi ca e vreo 200 si ceva de mii.
putinele ori cand am facut spalaturi vaginale am folosit apa de la robinet.am vazut acum la voi ca nu e indicat!eu nu m-am gandit la asta!dar acum ma voi gandi!
o intrebare:in timpul menstruatiei sunt se practica sau nu???
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by azumi
bey mie mi s-a spus de catre un destul de bun doctor ginecolog, ca nu e indicat sa faci spalaturi vaginale.Asa este, cica distruge flora si elimina protectia pe care si-o fabreca vaginelu....riscul de vaginite, ciuperci si orice alte boli crescand.Cica vaginul are un sistem propriu nde curatare si ca nu-i nevoie sa intervenim noi.
Afara da, cica is indicate spalaturile cu galbenele, musetel...dar nu inauntru.
Io mai stiu?Ca voi ziceti ca doctorii vostri is de parere ca-s bune
ana
Shi mie mi-a zis la fel ginecologul meu. In Ro a zis ca trebe iar aici ca nu, ca distrg toata flora... bla bla bla. Asa ca nu fac nic o spalatura vaginala, in schimba o spal pe "doamna2 doua ori pe zi.
nadine2004 spune:
avand o candidoza doctorul mi-a recomandat tratament, apoi sa fac spalaturi cu bicarbonat de sodiu timp de o DOUA LUNI; acum nici nu stiu ce sa mai cred despre asta; stiam de la diferiti doctori ca e bine sa faci macar o data pe saptamana spalaturi in interior cu ceai de galbenele, chiar daca nu ai nici o boala!Cine sa ne spuna cum e bine?
satatate maxima!
Gia spune:
Eu cred ca e bine daca organismul iti spune ca e bine si nu cred ca cineva ar persevera cu spalaturile astea daca ar vedea ca ii fac rau. Oricum nici prea dese nu sunt bune si cred ca una pe saptamina e mai mult decit suficienta. Oricum in cazul menstrelor nu sunt nici indicate si nici necesare, fluxul fiind destul de mare
, plus ca atunci riscul de infectii e foarte crescut.