fetita mea are himen neperforat

fetita mea are himen neperforat | Autor: ivanoiuadela9

Link direct la acest mesaj

daca cineva s-a confruntat cu o asemenea problema l-as ruga sa-mi spuna la ce varsta se poate opera si in ce centru . va multumesc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

Draga mea,bine ai venit pe forum.Parerea mea e ca cel mai bine e sa intrebi doctorul de familie care e cel mai in masura sa-ti raspunda.Imi pare rau ca nu am cu ce sa te ajut mai mult.

irinaP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citzi ani are fetitza ta? Shi ce probleme are fetitza ta din cauza asta?
Dupa cite shtiu eu orice fata nedeflorata are himenul neperforat, himenul se perforeaza doar in momentul primului contact sexual, sau daca e f. elastic, chiar shi abia la prima nashtere.

Corinna, Andreas, Alexandru shi fasolicu mic http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

Dupa cate stiu si eu, problema nu e un himen neperforat (virginitate), ci unul perforat. Cine ti-a spus ca himenul e neperforat a facut-o pe un ton ingrijorat?

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Cand am vazut subiectul, am crezut si eu ca este o gluma proasta si am avut intentia sa-l sterg.
Mi-am intrebat soatza, cadru medical.. si mi-a spus sa stau linistit ca nu este o gluma proasta ci chiar o problema.

Astfel incat mi-am permis sa culeg de pe internet cateva texte pentru a edifica persoanele sceptice.

Florin.

-------
Himen – formatiune care stramtoreaza orificiul vaginal. Himenul este o membrana subtire de piele care se afla in interiorul orificiulului vaginal. Himenul unei fete se ingroasa si el si devine mai proeminent in timpul pubertatii.

Himenul are aspect diferit la diferite femei, in unele cazuri este doar o fasie ingusta si franjurata de piele in jurul marginii orificiului vaginului. El poate fi intins peste orificiu si are una sau mai multe gauri in el. Nu toate femeile au un himen foarte
proeminent. Himenul unor femei este atat de mic si subtire incat abia poate fi observat. Unele femei in general s-au nascut fara. Dintre cele care au, nu toate au himen care se intinde peste orificiul vaginal.

Unele femei au himen in franjuri, in jurul marginilor orificiulului vaginal; altele au un himen semilunar atat de mic incat abia se vede. Himenul se poate intinde sau rupe in diferite moduri: in timpul calariei, cand faci sfoara, cand cazi de pe bicicleta sau faci o miscare de intindere, desi acesta nu este un lucru foarte obisnuit. Faptul ca o femeie are sau nu himen nu inseamna ca ea a avut sau nu relatii sexuale cu un barbat. Unele femei au raporturi sexuale numeroase fara ca himenul lor sa se rupa.

Cand himenul este rupt - e posibil sa sangereze putin sau deloc, poate fi dureros sau nu. Uneori himenul poate sangera tare sau poate sa fie dureros si atunci este nevoie de ingrijire medicala.
--------
De obicei, himenul acopera doar o parte din intrarea spre vagin - pentru ca daca ar acoperi in intregime intrarea, iti dai bine seama, ca singele menstrual nu ar avea cum sa iasa din organism (desi exista si asemenea cazuri; in asemenea cazuri medicul va face citeva incizii pe himen pentru a permite ca singele menstrual sa fie eliminat).
--------
Himen
membrana (pielita) ce inconjoara intrarea vaginilui. Himenul poate fi sub forma unei pielite liniara ce desparte intrarea vaginului in doua, poate inconjura intreaga intrare a vaginului, avand o gaura in mijloc (pentru a lasa fluidelemenstruale sa treaca) sau, in cazuri mai rare, poate acoperi total intrarea in vagin. De asemenea, exista si posibilitatea ca unele fete sa se nasca fara himen. Exista forme de himen care permit penetrarea fara sa se rupa si fara sangerare. Himenul, data rupt, se transforma, in timp, intr-un inel din tesut ce inconjoara vaginul.
------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Da, fetelor, himenul trebuie sa fie perforat, ca altfel nu are pe unde sa se scurga sangele menstrual...Eu zic sa cunsulti mai multi doctori...

_Ella & Emma

http://www.emmaandreea.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

noroc ca-s curioasa din fire si am intrat si aici ca altfel muream proasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

Da' ce credeati ca himenul nu are nici o gaurica? Tocmani se vb in alt subiect ca vaginul se autocurata si face chestia asta chiar si la virgine. Am intrebat-o pe dr. mea si a zis ca se rez. chirurgical (nu operatie in adevaratul sens al cuvantului ci se fac mici gaurele in himen dar la dr ginecolog din cauza pericolului de hemoragii sau alte alea).

Anca si bebelina Alexandra

Mergi la inceput