o idee in alegerea bonelor

o idee in alegerea bonelor | Autor: maria m m

Link direct la acest mesaj

mama am ales bona in felul urmator:a dat anunt in ziar si urmatoarele 5 zile am primit zeci de telefoane.
Pa[*na la urma a ales o persoana foarte placuta care face curat , gateste si se ocupa si de bebei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

maria cat o platesti si cum o platesti? Cate ore lucreaza?

mamica fericita a unui baietel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

mai , nu vreau sa va sperii, insa nu stiu daca e suficient faptul ca face curat si e simpatica.
matusa mea a angajat o buna pt baietelul ei, ii lasa mincare pt copilas - fructe, brinza etc numai bunatati - si ea ii dadea fasole si mincarea lui o minca ea. Alta i-a dat copilului alcool pt ca plingea prea mult si "trebuia intr-un fel sa-l faca sa adoarma".
Asa ca mare atentie pe mina cui ramine BB.

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

hai sa va spun cum am ales eu bona acum 5 ani ca o am si acum la bebe nr 2.
Am facut niste etichete si le-am lipit la blocurile din jurul blocului meu in care precizam varsta lui bebe si telefonul. Apoim-au sunat
: la telefon am facut prima selectie:
- varsta persoanei peste 55 nu prea ccred ca poate face haltere cu bebe decat daca e bine conservata
- vocea pe care o auzeam ca daca mie nu imi place o voce ascutita cu siguranta bebe nu o sa o aprecieze
- si nu in ultimul rand banii.
Apoi din lista de 16 ca am notat la fiecare in agenda ce detalii mi-a dat foste locuri de munca, daca are copii, pretentii financiare precum si adresa, am luat doar primele 5 si le-am vizionat undeva aproape de casa am vorbit cu ele si au ramas doar 3.
La cele 3 ramase m-am dus in bloc si am sunat la usa la vecinii de sub ea si m-aminteresat de ea, adica am verififcat informatiile de la intrviu, Nu ai idee cat de binevoitori sunt vecinii unora cand trebuie sa muste de fund pe cel care sta deasupra. apoi le-am vizitat inopinat acasa, pentru ca felul in care gaseseti casa spune multe.
si asa am ajuns la cea pe care o am acum si este o femeie super. Ne-am intersectat 2 saptamani dupa care ma lasat-o singura in casa cu bebe si am rugat o vecina sa treaca pe la pranz sa vada ce face dar numai prima saptamana ca poi mi-am dat seama ca eram pranoica. Am uitat sa va spun ca i-am facut si copie dupa buletin ca si acum cand imi aduc aminre ma inrosesc
Toata partea de selectie nu mi-a luat mai mult de 1 saptamana. Se par ca am si avut noroc.
Sper ca v-am dat o idee buna.
Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Nu ejt paranoica cand e forba de soarta bebelului tau!. Tantica lui Alex.....mi-a adus ea copie dupa buletin, plus analize de sange si la plamani...fara sa ii cer eu! Faza e ca lucrase inainte in alimentatie asha ca era obisnuita cu analize periodice, asha ca....ca sa stau io linijtita me-a adus hartii cum ca e sanatoasa. :))))Acuma dupa 1 an si 7 luni de stat cu Alex....ii zice Dida buna, se pupa toata ziua si stau si io linijtita ca e pe maini bune (am stat intotdeauna linijtita din pdv-ul asta).

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

pe bona o platesc 20 de mii pe ora.
sa stiti ca am testat-o lasand-o intr-o seara singura cu fetita si s-a comportat foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

si cat despre bona :este curata si s-a oferit sa ma duca acasa la ea sa vad in ce conditii traieste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Am auzit si eu de o bona care venea cu sticluta de peritol in poseta si ii dadea lui bebe ca sa doarma.
Eu una o sa o duc personal, pe banii mei, la analize si la control psihiatric. Niste hartii cu parafa poate face ea rost, dar ce vad eu cu ochii mei e mai sigur.
Analize care mi se par iportante pt bona:
RBW, HIV, Hepatita B si C, examen coproparazitologic, examen secretie vaginala, exudat faringian, RX pulmonar. Examen dermatologic si psihiatric. Si or mai fi, ma gandesc atunci. Dar fara astea nu se apropie de copilul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebetica spune:

Ce lucruri ingrozitoare am aflat aici ..... fereasca Dumnezeu......

Eu am o "tanti Silivia" care sta la doua blocuri de noi si care nu face altceva decat sa se joace cu BB si sa ii dea sa manance. Ii dau 100 000 de lei pe zi plus mici atentii din cand in cand.

Ii las totul pregatit dimineata, iar BB o iubeste mult.

Este adevarat am gasit-o prin cunostinte. Are 48 de ani si este foarte curata. Cu toate ca nu are copii, il iubeste pe Stefan mult de tot.

In schimb, prin parcul Tineretului am gasit bone cu care am incercat sa fac conversatie si cu toata sinceritatea va spun ca am constatat cu tristete ca sunt foarte reci, urate chiar, parca stateau cu de-a sila cu copilasii, ce sa mai !!!!!!!! .... erau tare absente si lipsite de orice gincasie sau orice urma de zambet pe fata.

Asa ca aveti grija toate bonele trebuie sa stie sa zambeasca si sa fie volubile si vesele cu copliasii.

Cred ca acest lucru conteaza enorm pentru starea de spirit a copilului.

Eu nu o las pe "tanti Silvia" sa faca nimic in ideea de a se ocupa cat mai mult de BB Stefan si de a-i acorda toata atentia de care el are atata nevoie.

Va pup si va doresc FERICIRE la BB-ei.

Ioana si Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b32aaebf6598

Mergi la inceput