Impreuna si la serviciu?
Raspunsuri - Pagina 3
roberta04 spune:
Eu cred ca mai exista si alta problema, care nu s-a discutat. De ce oare sfaturile contra vin de la barbati? Pentru ca serviciul este pentru foarte multi dintre ei un loc de evadare, chiar de flirturi, nevinovate dar relaxante, cu vreo colega, locul de barfa cu baietii, de inventat vreo sedinta si de fugit la o bere... si tot asa... Dar asta depinde de la barbat la barbat! Daca el se simte bine in acelasi loc cu tine, e minunat! Eu as vrea sa lucrez cu sotul meu, ne este tare greu sa stam separati. In schimb, suntem colegi de facultate si mi se pare super! Avem aceleasi preocupari, discutam orice problema legata de scoala impreuna, invatam impreuna si mi-ar place sa stiu ca avem si aceleasi preocupari comune legate de job. De multe ori ma plang lui de problemele de la birou, dar nu se poate pune in pielea mea sa-mi dea cel mai bun sfat pentru ca nu cunoaste foarte bine personajele.
So, depinde doar de voi!
Roberta + BeBe scump din burtica
korinna spune:
eu am lucrat cu sotul meu cam 1 an in aceeasi institutie..in acelasi birou ..si a fost super..din punctul meu de vedere.Nu a fost nici o problema.
Din motive financiare..el a plecat la alta firma..eu acum in conc de crestere a copilului..dar as vrea oricand sa mai fiu la job cu el!
KORINNA mamika x 2
http://community.webshots.com/user/korinnay
bibi spune:
multzumesc din nou.
nu mai stiu exact dar cineva sesiza un pericol in faptul ca eu sunt doar colega si nu sotzie.
Pai, e foarte posibil ca cele din anturaj sa-l considere inca liber, desi eu cred ca un copil reprezinta un angajament mai ferm decat un certificat de casatorie.
M-ar interesa si pareri ale sexului tare dar dupa cum se vede "in unul sau in doi... mergem mai departe e in afara sferei lor de interes".
tata lu Toma spune:
E adevarat ca "In unul..." nu e printre favoritele mele dar uite ca am gasit ceva interesant.
Si eu lucrez cu sotia mea in aceeasi firma (de trei ani)si cred ca sunt argumente pro si contra. Noi le-am cantarit mult si bine inainte ca eu sa ma alatur ei si la serviciu.
Dupa parerea noastra singurul lucru cu adevarat nasol este riscul de a ramane simultan in aer.
acina spune:
Eu si prietenul meu ne-am cunoscut la firma la care lucram .
dar ne-am "combinat" dupa un an si am lucrat cam un an impreuna;
e adevarat fiecare dintre noi aveam alt domeniu .Chiar imi placea cand lucram impreuna (in acelasi birou) ne mai vedeam si noi in timpul zilei.
Acum tot in aceeasi firma lucram dar in sedii diferite. Ne vedem seara.Imi placea mai mult inainte.
Anca
casandra spune:
Eu am lucrat impreuna cu sotul meu de 3 ori, 1 data pentru cateva luni, a doua oara pentru 2 ani si a 3-a oara, 2 ani si jumatate, de fiecare data pentru alta companie, in departamente diferite. Totul a fost OK. Am avut la un moment dat o colega care spunea ca este total impotriva lucrului impreuna cu partenerul de viata, dar cand s-a ivit o oportunitate sa il aduca si pe al ei prieten (locuiau impreuna, fara a fi casatoriti), nu a ezitat nici o secunda, si au lucrat ei 2, chiar in acelasi departament, aveau birourile fata in fata, si iarasi totul a fost OK.
vrabiuta spune:
bibi,
noi ne-am cunoscut la birou, lucram in aceeasi firma, ne casatorim in aprilie si asteptam un bebe in septembrie.
inainte sa il cunosc, am fost convinsa ca un cuplu care lucreaza impreuna nu are nici o sansa sa reziste in timp. acum nu imi pot imagina o relatie in care sa ne vedem doar doua ore intr-o zi.
nu lucram in acelasi departament, nici in acelasi birou, nici pe acelasi etaj. dar suntem la distanta de 1 min unul de celalalt si ne este foarte foarte bine. deja ma gandesc cat de greu o sa imi fie cand o sa stau acasa in concediu de maternitate, fara el.
o sa vezi ca va fi totul bine, depinde doar de voi doi.
marcela si margeluta din burtica - DPN 5 septembrie
letitia maria spune:
Eu l-am cunoscut pe prietenul meu la firma unde lucram si in prezent.Eram in birouri separate ,acum suntem chiar in acelasi birou dar joburi diferite. In august ne vom casatori.Problemele dintr-o casnicie nu cred ca au legatura cu faptul ca partenerii lucreaza in acelasi loc si pana la urma depinde de cei doi ca relatia sa mearga sau sa nu mearga.Singurul dezavantaj poate fi acela ca in cazul in care se intampla ceva cu firma, amandoi trebuie sa se reorienteze.In rest totul e ok.
hanna spune:
Parerile contra nu stiu care sunt... dar eu am lucrat cu sotul meu 25 de ani in aceeasi unitate, iar acum lucram in acelasi birou; sa stii ca nu pot spune ceva rau din punctul asta de vedere, este chiar foarte bine; ne consultam, ne sfatuim, ne si contrazicem uneori, toate constructiv...din punctul meu de vedere este foarte bine.
Hanna
Cricor spune:
Buna,
Si eu lucrez cu sotul meu in aceeasi companie, acelasi departament, acelasi etaj, companie relativ mica. Noroc ca el are birou, eu la cubical...
Avantajele sunt nenumarate de la faptul ca folosim aceeasi masina (mare avantaj la distantele de aici) si pana la faptul ca ne ajutam reciproc (mai mult el pe mine).
Dezavantaje: la fiecare val de concedieri ne gandim cu groaza ca putem ramane fara serviciu in acelasi timp.
Dar sincera sa fiu cateodata mi-e dor sa trancanesc despre serviciu cu el, sa-i povestesc eu despre tot si toate. Ce sa-i mai spun ca stie si el totul (probabil ca se bucura ca a scapat de "si de nustiucine ti-am zis?")
Corina