cresa de incredere

cresa de incredere | Autor: gioto

Link direct la acest mesaj

as avea si eu nevoie de o recomandare! pt o fetita de un an cresa in bucuresti de preferabil de stat (sau particulara dar la un cost rezonabil).nu conteaza sectorul.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Vezi cresa de pe str. Ciobanasului. Da o cautare, s-a mai votbit de ea

Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=tot+cu+animalute&mid=224&cid=1083

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvvi spune:

Am ramas multunita de cresa Jiului (Buc Noi) care a beneficiat de fonduri din partea UE pentru ca asigura copiilor din programul antiabandon masa gratuita. Daca nu te deranjeaza cazuri sociale foarte multe, e o cresa foarte buna. Suntem acum la cresa Dr Taberei unde nu sunt cazuri sociale, dar nici nu se compara. Are un aer ceausist si toata lumea e cu fite, strangi bani pentru perdele, pentru servetele, apa aduci, mancare mai putina decat la celalalts. In general, sint nemultumita, nici nu se compara cu atmosfera din cresa Jiului. Acolo l-au invatat pe Vladut sa mearga la olita, in Dr Taberei imi cer papmers pentru somn de zi, vezi ca nu reusesc cand se trezesc toti copii odata sa-l duca la olita. In loc sa progreseze copilul, sincer ... nu a progresat deloc.

Silvia si Vlad (2 si 2luni) si Janna (4 luni)

Mergi la inceput