Reziliere contract asig.supl,desi sint in plata???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

instiintarea suna asa:"ca urmare a faptului ca ati intirziat la plata contributiei de asigurari sociale peste termenul stabilit prin contract 3 luni se reziliaza din oficiu contractul de asigurare nr..din 25.09.2002 incepind cu data de 01.06.2003".
Azi am vb cu sefa serv evidenta stagii cotizare care mi-a spus ca asta nu influenteaza cu nimic suma pe care o primesc pt ca stagiul realizat pina la data nasterii copilului ramine valabil,ca de fapt contractul e pt pensie nu pt maternitate si deci din pct lor de vedere eu ar fi tb. sa cotizez in continuare .
Cu toate ca am primit asigurari ca nu e nici o pb cu banii pe care ii primesc,ma gindesc sa trimit o scrisoare in care sa cer informatii detaliate,sa am ceva scris.
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Contractul asigura mai multe riscuri, si anume: batranetea, invaliditatea, accidentele, boala, maternitatea sau decesul. Sfatul meu este sa contesti respectiva adresa, precizand ca in perioada CIC nu contribui la CAS.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

acvi, liviu are dreptate

trebuie sa contesti adresa nu doar sa ceri inmformatii

atunci se vor prinde ce prostii fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Multumesc mult pt sfaturi!Asa voi face!!
Gabi si Alex(cu care ma lupt pt fiecare litera(asta ca sa justific incoerenta mesajelor!!!!)

Mergi la inceput