MATERNITATEA CARITAS

MATERNITATEA CARITAS | Autor: lulu77

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
am si eu o intrebare la voi. o prietena a ramas insarcinata ( ferice de ea) si doctorul ei este dr. STEFAN de la spit. militar ,dar din cate a inteles ea el asista la nasteri in spit. Caritas .
vroiam sa va intreb ,in numele ei ,daca stiti care sunt conditiile de acolo si cum este acest medic.

va multumesc din suflet
va pup

ALINA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Manuc spune:

Conditiile sunt sub orice critica. Singurul loc unde este acceptabil este la terapie intensiva. Daca face cezariana si o tine doar la terapie intensiva, este cat de cat acceptabil, altfel e mizerie CUMPLITA. Un singur grup sanitar la nu stiu cate saloane, in care e mizerie tot timpul. Crd ca nici la gara nu mai sunt grupuri sanitare ata de mizerabile ca cele de la Caritas. Dar despre dr. Stefan de la Spitalul Militar am auzit lucruri bune.

Manuela si bb Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Multumesc tare mult ,si eu am intrebat colegele mele ,si la fel am auzit ,condititii groaznice.

te pup

ALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Lulu, tot cu dr. Stefan am nascut si eu, acum 4 luni aproape. Adevarul este ca sunt niste conditii mizere, dar dr. Stefan parca a facut ca totul sa para mai frumos. Plus ca fiind pacienta lui, o sa beneficieze de o rezerva cu 2 locuri, ceva tratament mai preferential, etc. Vreau sa spun ca am fost si sunt pacienta dr. Stefan de 5 ani si sunt extrem de multumita de dansul. Vreau sa spun ca acum m-am mutat la Buzau, dar tot la dr. Stefan o sa merg tot restul vietii. Dupa incercari disperate timp de vreo 2 ani in a-mi gasi un medic ginecolog de care sa fiu multumita am dat peste dansul cu ajutorul unei prietene care merge la el de 10 ani. Si metoda lui in ceea ce priveste nasterea este inducerea.

Mult noroc prietenei tale.

http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput