voi luati oscillococcinum?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_mm spune:

Oscilococcinum-ul este un remediu homeopatic care nu are nevoie de indicatia expresa a medicului pediatru. Puteti da bebelusilor vostri (mai mari sau mai mici, chiar adulti) si numai 1/1 de tub. Efectul este acelasi, pentru ca nu este vorba de cantitatea de granule cat de calitatea impregnarii lor, iar din punctul acesta de vedere, Boiron sta ffff bine. Toate preparatele Boiron sunt exceptionale!!
Mai puteti avea in casa pentru cazuri de urgenta, STODAL - sirop de tuse, tot homeopat 100%, Belladona - ptr febra. Daca vreti o lista de remedii homeopatice "de avut in casa" scriti-mi.
Oana - medic homeopat

OMM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

Oana_mm multumesc mult pentru raspuns. Chiar ma rugam sa intre un medic homeopat. Am cateva intrebari pentru tine:
1. se poate lua oscillo si in sarcina (chiar in primele saptamani)? Te intreb asta ca as vrea sa mai fac un bebe si la Alexandra mi-a fost frica sa fiu gravida iarna pentru ca racesc foarte usor, dar nu as vrea sa fac doi copii nascuti pe aceeasi data!!!
2. Ce alte remedii homeopate pentru sarcina exista (greata, dureri de cap, hipocalcemie)? Te intreb ca sa stiu ca la prima sarcina nu am avut absolut nici o problema, dar nu se stie la a doua...
3. Sotul meu are vitiligo si a luat un tratament homeopat cam 6 luni si nu s-a vazut absolut nici un efect, desi a citit intr-o revista ca tratamentul e foarte usor (el lua o groaza de capacele) si da rezultate imediat.
Si scuze, nu am vrut sa sune ca o consultatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stevensonson spune:

Buna,
Oscillococcinum e un medicament homeopat si deci fara contraindicatii ca toate medicamentele homeopatice. Poate fi luat si de sugari dar daca alaptati pericolul de a raci copilul e extrem de mic pt ca isi ia anticorpi din laptele matern.

Vad ca in tara se da chiar si preventiv si as fi curioasa sa aflu ce scrie in prospectul medicamentului - mod de utilizare, daca poate cineva sa raspunda, pt ca ce am citit eu e numai daca ai semne de boala sau daca boala e deja instalata dar nimic despre 'preventiv' si m-am mirat sa vad cate persoane dau copiilor preventiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orzu irina spune:

Da, in prospect scrie sa se poata da preventiv .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

Buna!
Fetelor, va rog mult sa-mi spuneti si mie cat costa Oscilococcinum in Romania?
Multumesc mult!
Catrinel si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orzu irina spune:

In Romania o doza costa 28000 lei, am luat eu ieri si i-am dat bb-ului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kormi spune:

Bună Oana!

Dacă poți sămi trimiți și mie lista de care vorbeai, ți-aș mulțumi super. Sunt din Brașov, și chiar acuma stau pe gânduri să schimb pediatra copiilor, căci sunt absolut nemulțumită atât cu dna dr, cât mai ales cu asistenta.
Și poți să-mi spui, te rog, dacă fata are acuma 6 luni, a primit primul vaccin în octombrie, și din diverse motive până acum nu a primit cel de al dolilea. La Sanepid mi s-a spus că nu trebuie reînceput cu prima doză, dar ăștia sunt mai deștepți și susțin contrariul. Care ar fi adevărul?

Mersi,
Kormi

quote:
Originally posted by oana_mm

Oscilococcinum-ul este un remediu homeopatic care nu are nevoie de indicatia expresa a medicului pediatru. Puteti da bebelusilor vostri (mai mari sau mai mici, chiar adulti) si numai 1/1 de tub. Efectul este acelasi, pentru ca nu este vorba de cantitatea de granule cat de calitatea impregnarii lor, iar din punctul acesta de vedere, Boiron sta ffff bine. Toate preparatele Boiron sunt exceptionale!!
Mai puteti avea in casa pentru cazuri de urgenta, STODAL - sirop de tuse, tot homeopat 100%, Belladona - ptr febra. Daca vreti o lista de remedii homeopatice "de avut in casa" scriti-mi.
Oana - medic homeopat

OMM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klavier spune:

m-am luat si eu dupa voi si mi-am cumparat bilutzele minune, intre timp era sa ma apuce o gripa si vad ca nu m-a mai apucat (coincidenta sau chiar si-au facut cele doua doze efectul?!). i-am dat si Adrianei care tocmai a terminat o cura de antibiotice - primele din viata ei - ca a racit in ultimul hal si mi-a facut 41. acum sa vad ce se intampla si cu ea, sper sa nu mai raceasca.

dar fetelor, cum de e in Romania asa de ieftin, ca aici costa 3 € si jumate doza!! o fi acelasi preparat?! pai asa o sa imi cumpar o sacosa din Romania cand merg data viitoare!

A.

Adriana + Adriana jr (2 ani si 4 luni) + Andrei (3 saptamani) + Dragos taticutzul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Alex a luat si am fost multumita de rezultat.
Oscilococcinum este un remediu homeopat cu actiune antivirală remercabilă si dacă este luat la primele simptome de răcelă o poate opri din evolutie. Luat mai tîrziu, în cursul răcelii, alături de alte remedii homeopate, poate scurta durata si usura simptomele de boală. Nu are contraindicatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns franqois spune:

Fetelor, i-am dat duminica o doza, pt. prima oara si de ieri, lui pufisor (1,8 ani) a inceput sa-i curga nasul si stranuta in continuu. Acum nu stiu ce sa fac, daca ii mai dau o doza azi, vineri, are ceva? Sau e prea mult, ma gandesc ca au trecut 5 zile si n-as vrea sa se agraveze. Ce sa fac?

Pupici.

Mergi la inceput