Bunaziua,ma numesc Roxana si incerc de 5 ani sa am un bebelus.Recent am primit diagnosticul:cervicita,anexita bilaterala si tratamentul prescris este:Cefotaxim 1fl la 8 ore,gentamicina,metronidazol,Macmiror ovule si profenid .Am fost la mai multi medici,am facut histerosalpingografie-trompe permeabile.Conform graficului de temperatura au foat luni in care a fost ovulatie si luni in care nu a fost.Am luat Clostilbegyt timp de 3 luni =ciudat nu a fost ovulatie in timpul teratamentului.SPERMOGRAMA arata:NR.spermatozoizi=65 mil/ml,Mobilitate 50-60%-e rau? Urmeaza sa fac dozari hormonale .CE SA MAI FAC?UNDE SA MAI MERG? SUNT DISPERATA-cedez psihic,ma simt neimplinita.
Draga Roxana,
Si eu am foet diagosticata cu cervicita insa ce mi-a indicat doctorul la care am fost am aflat ulterior ca nu avea nici o legatura cu afectiunea mea (Colpotrofin XXX ovule 1 ovul/zi). Tie ce ti-a indicat doctorul pentru cervicita?
Pupici,
Luli
Draga Luli,cervicita este o inflamatie a colului uterin si dupa cum bine ai aflat tratamentul urmat de tine nu e chiar cel mai potrivit.In primul meu mesaj,cel la care mi-ai raspuns am precizat ce tratament am urmat .Pot sa-ti spun mult mai multe,daca vrei hai sa ne dam o ora de intilnire pe chat ca sa putem discuta mai multe.Vrei?
Astept raspunsul tau.Pa
P.S. De unde esti? Eu sunt din Roman.
Buna Roxi,
Hai sa ne intalnim maine la ora 10,30 AM pe chat.Daca nu poti , scrie-mi la casuta postala de la forum. Eu sunt din Galati.
Pupici
Luli
Luli,Ti-am trimis un mail.Astept raspuns.Scuze pt intirziere nu am mei intrat pe forum.