tratamente naturiste

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaR spune:

Mai adaugati si cate o rugaciune la bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta. Nu radeti, eu sunt convinsa ca au efect miraculos dar trebuie sa te tii de ele, sa ai incredere si sa-l rogi si pe bunul Dumnezeu sa sufle un pic de bine peste ceea ce vrei sa te vindece.

Va pupa DanaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

quote:
Originally posted by DanaR

Mai adaugati si cate o rugaciune la bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta. Nu radeti, eu sunt convinsa ca au efect miraculos dar trebuie sa te tii de ele, sa ai incredere si sa-l rogi si pe bunul Dumnezeu sa sufle un pic de bine peste ceea ce vrei sa te vindece.

Va pupa DanaR

korekt!

Roxana&Ruxandra

http://community.webshots.com/user/aquariusrpro

si un nepotel super
http://community.webshots.com/user/lucaandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Fetelor, multumesc de raspunsuri! Pentru ca mi-ati zis sa va tin la curent iata ultimele noutati: de ieri seara iau la greu propolis cu vitamina C, tinctura de echinacea, sirop de patlagina, iar pentru nas ziua ser fiziologic si noaptea bixtonim. Vreau sa va spun de la bun inceput ca la mine racelile dureaza mult si cu nasul infundat raman si cate doua luni de zile. Acum insa ceea ce iau se pare ca are efect pentru ca ma simt mai bine, iar in ce priveste nasul infundat nici nu puteam sa supravietuiesc pe timp de zi sau noapte fara bixtonim din ora in ora. Deci nu va puteti imagina ce incantata sunt acum cand nu mai folosesc bixtonim decat o singura data la culcare. Mai ales ca acum prestez pentru si nu as prea abuza de bixtonim. Rinita de sarcina, asta e alt cosmar de-al meu!

Va pup,
Andreea

PS Scarmanus, as incerca remediul tau cu vitamina C dar trebuie sa ma vad cu prietena mea cea mai buna care este asistenta sa-mi faca ea, ca eu singura nu pot si la doctor nu ma duc. O sa va zic despre rezultate daca o sa fac si asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Orice terapie, inclusiv cea naturala trebuie insotita de rugaciune pt a avea efect !
Ne intoarcem la natura si folosim remediile ei, care fac minuni de multe ori cind medicina clasica ramine neputincioasa !
Beau cu placere ceai , folosesc si creme si unguente bazate pe extracte din plante !
dar mai cred ca exista si efectul placebo, autosugestia...

Sanatate multa !

quote:
Originally posted by DanaR

Va pupa DanaR

"Daca dragoste nu e, nimic nu e"

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Feteloooooor!

Vorbii de lup si cistita pe mine! Sa mor de suparare! Sigur ca stiu despre tratamentul cu argila (formula-As este revista mea de capatatai) dar cat de lung trebuie sa fie tratamentul si cu ce il pot combina? Imi mai scrieti? Hai, va rog....

scarmanus

Mergi la inceput