Anunt umanitar - un bebelus de 3 luni

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

revin cu o precizare... el avea nevoie de 486 sau 586. pe 386 nu merge de nici o culoare program de conta... iar pe 486 merge , dar mai greoi.

eu zic sa ne mobilizam pana in pasti cu stransul si dusul lucrurilor. Sa aiba omul o buccurie inainte de sarbatori.

cat despre botez, tumpi a fost prima care a postat asa ca are intaietate. Daca ea se razgandeste nu am de ce sa nu o fac, cu mentiunea ca trebuie sa fiu sigura ca preotul e de acord.

adelina, iti multumim pt ajutor.

ce se aude cu poza ?

Freia si bebe Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

felicitari!!! o sa-i faceti o bucurie de Paste, cu siguranta!
Freia si tumpi, puteti boteza amandoua, una ii ia ceva, cealalta altceva. Oricare dintre voi va fi nasa fetitei, sunt sigura ca intra pe maini bune. Bravo voua!
O duminica placuta!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

fetelor, veste buna: am gasit un calculator pentru bunic in sufrageria mea :)..un pentium doi, numa bun pentru contabilitate..trebuie sa vad cum fac sa il trimit de la cluj a galati

D.

Mergi la inceput

korinna, as prefera sa il trimit pe adresa ta.. poate vrea Cristian sa il instaleze si sa il mai ajute pe bunic in ale calculatoarelor, daca e nevoie..imi scrii un PM daca esti de acord?

D.

Mergi la inceput

superb ... multumim descantec.

tumpi ai vorbit cu bunicul la telefon? as vrea sa il sun in seara asta si sa ii spun cum stam si ... sa ii explic care e treaba cu retele gratuite. Am impresia ca nu le-a spus nimeni ca poate lua medicamenetele gratuit dupa ce iese din spital copilul (eu asta am inteles din scrisoare). Si vreau sa vad daca are si medic de familie sa vorbesc cu cineva din galati sa-i gasim unul care se poate duce si la ei acasa daca e nevoie.

Stiti cumva cam despre ce program de contabilitate ar avea nevoie? ca mama e plecata si nu am cum sa aflu. As vrea sa vad daca trebuie luata licenta si de unde se poate cumpara softul. Sau se poate face moca?

Freia si bebe Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Freia, am sunat duminica si mi-a raspuns sotia domnului, mi-a spus ca si-au gasit deja nasi.Ma bucur pt. ei, desi mi-ar fi facut o mare placere sa o botez pe fetita.
Daca totusi nu am sa-i fi nasa, am sa incerc sa ajung acolo sa o vad si sa-i duc cadouri de pasti.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Am vorbit cu bunicul bebelei la telefon si mi-a spus ca Andrada numai papa Nan... ci Vitalact. Si ar avea nevoie, pt cine are in plus cutii de Vitalact, sa le trimitem din acesta.

Pt hainute: Andrada are 6 luni, 7 kilograme... lungimea nu astiut sa mi-o spuna, dar apreciez ceva intre 68-70.

Cum stam cu calculatorul fetelor?

korinna... daca treci pe la ei, v-a trebui sa fie dupa ora 16.30, pt ca bunicul e pe camp la cules de plante medicinale.

Toate cele bune,
Freia si bebe Alexa

Mergi la inceput

eu astept un semn de la voi

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Crina..eu una nu am mai avut timp sa ma ocup de asta...am fost foarte ocupata cu probleme personale..Tampitii astia de la ANL au modificat punctajul pentru locuinte..a trebuit sa refac dosarul..iarasi copii legalizate la notar...la fortele de munca..care nici nu-mi operasera de 1 an concediul de crestere al copilului....sunt foarte streasata de asta...am umblat pe jos de mi-au intrat picioarele in fund..si tot stresul se termina pe 31 martie!!!
Sa vad..am sa incerc sa sun si eu!!!

KORINNA mamika x 2

http://community.webshots.com/user/korinnay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flores spune:

Am vorbit azi cu bunicul deoarece i-am trimis sapt. trecuta un pachet cu Nan 2 si Vitalact si vroiam sa vad daca l-a primit. L-a primit intr-adevar si era f. multumit de Nan - mi-a spus ca Nan 2 e baza, iar Vitalact il tine ca rezerva, pt. zilele cand ramane fara Nan.

Freia, poate el s-a referit la Nan 1 cand ai vorbit cu el, eu l-am intrebat de cateva ori si mi-a spus ca ii merge f. bine cu Nan, insa formula a 2-a, de continuare, care se da din luna a 6-a.

Asa ca, daca vreti, mai verificati si voi, insa mie mi-a spus f. clar ca Nan 2 e ideal si ca din acesta ii da acum.

Mergi la inceput