sa nu imi vina sa cred...
Fetelor, dragelor, sa imi vina rau si alta nu!!! Azi, fiind ziua a 30-a am spus hai sa fac un test (mie imi vine ciclul ceas in ziua a 28-a, cu f.f. rare exceptii). Ce sa vezi??? Imediat dupa ce am scos testul din urina, au inceput sa se contureze AMBELE liniute!!! Am ramas cu gura cascata!
Vreau sa precizez ca noi IAR ne pregateam de FIV. Este a doua oara cind descopar ca sint insarcinata chiar inainte de FIV. Prima oara s-a terminat in avort spontan in sapt. a 7-a (unele dintre voi poate ca va mai amintiti). Ma rog ca de data asta sa se termine in sapt. a 40-a!!!!! Doamne ajuta!
Nu pot sa descriu ce simt acum, nici nu stiu ce simt de fapt, sint buimacita, speriata, ingrijorata, emotionata, agitata, ba pling, ba rid.
In orice caz, vreau sa va spun ca nu trebuie sa ve pierdeti niciodata speranta. Cind te astepti cel mai putin, atunci se intimpla!!! Uite, mie mi s-a intimplat asta de doua ori...
Va pup pe toate cu drag si doresc f. mult sa aud aceleasi vesti si de la voi cit mai curind!!!
Raspunsuri
Oana_B spune:
Eu iti zic FELICITARI ca de data asta va fi perfect, ai sa vezi. Ai grija de tine si de noul bebitz.
Doamne ajuta sa mearga totul bine!!
Oana_B
tlaura spune:
Felicitari! Sa ai o sarcina usoara si o nastere asemenea!
Si nu te mai gandii la rele. Asta e puiul mult asteptat!
Laura, mama lui Andrei
gianina spune:
Felicitari!!!!!! sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!
gianina si bebe Simona Andreea
anemona spune:
Doamne, Corina, de ce emotii ai avut parte!
Felicitari, ma bucur din toata inima pentru tine.
Fii convinsa ca de data asta va fi perfect, nimic nu-l va mai deranja pe micut! Va sta cumintel pana la 40 saptamani! Ii ordonam!!!
Ai grija de tine, protejeaza-te cat poti si fii fericita, va fi bine! Suntem alaturi de tine.
Pupici si felicitari inca o data!
Anemona
camys_2000 spune:
Mii de felicitari si sa ai mare mare grija de tine, si sa mai treci pe la noi sa ne spui cum te mai simti, bine?
Te pup si sa fii fericita !!!
Camys_2000
Pia spune:
Corina nu-mi vine sa cred, este a 2-a oara cand ti se intampla, Doamne ajuta si sarcina usoara, felicitari si ai grija de tine si de bebe, mergi la doctor si cum zice Ralu ii ordonam lui bebe sa stea acolo 40 de saptamani.
Pupici si inca odata felicitari si ai grija de tine
Adela P spune:
Felicitari, viitoare mami, ma bucur mult pt voi. Ai grija de tine, odihneste-te si fii optimista.
Adela
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela%20P