gradinitele Junior/Hiram/Kids Club
Raspunsuri - Pagina 2
iileana spune:
Ma scuzati ca ma bag ca musca-n lapte, adica fara vreo contributie constructiva la subiect, dar lamuriti-ma si pe mine ce-i cu asigurarea de viata Sara Merkur, inclusa (obligatoriu?) in oferta de baza a gradinitei Hiram? E normal asa ceva?
P.S. Violeta, care sint gradinitele patronate de un concern mai mare?
lala spune:
La gradinita Junior tariful este de 200 euro/luna + 40 euro/luna (transport dus intors). Din ceea ce am auzit eu serviciile lasa de dorit destul de mult.
madadum spune:
pentru gradinita junior am putea beneficia de sponsorizare (sau cum vreti sa-i spuneti) de la tati de la servici si ne-ar mai ramane de plata doar jumate. insa zvonuri neplacute am auzit si eu si din aceasta cauza v-am cerut si voua parerea.
multumesc
mada
birma spune:
quote:
Originally posted by Violetaquote:
Originally posted by birma
Si Hiram si Kids Club sunt doua gradinite extraordinare. Mie personal mi-au placut foarte mult si mi-as dori din tot sufletul sa-mi pot da copiii la asemenea gradinite, dar nu-mi permite bugetul (am doi copii unul de 3 ani si 4 luni si altul de 1 an si 11 luni) Pentru ca am doi copii imi dadeau discount de 10%, dar tot ramaneau 324 de euro/luna. Cred ca mai astept putin si ii dau la facultate ca m-ar costa 500 euro/an/copil. (glumeam) Caut o gradinita curata in care sa am incredere (caci, cand e vorba de copiii mei sunt cam carcotasa) si mai ales nu foarte, foarte scumpa.
Ingrid
Draga birma, pe mine nu ma convingi asupra gradinitei Hiram, oricate mesaje private imi dai...
Ce ti-a placut acolo? Justifica, sa inteleaga si celelalte mamici...
Vreunul din cei doi copilasi ai tai au mers acolo macar o singura zi?
Ciudat, cum din tot forumul, acest subiect e primul care te-a interesat, ba mai mult, te-a lezat...
Daca doresti, ne "revedem" la sectiunea Dispute temporare pentru argumentele pro/contra Hiram, pentru ironii si idei de afaceri cu vile mostenite...
Cu drag,
Violeta
Nu simt nevoia de a ma revedea cu tine in mod special la nici o sectiune, mai ales ca nu sunt lezata in nici un fel intrucat stiu sa fac diferenta intre gluma sau "haz-de-necaz" uneori si ironie. Si nici nu cred sa am vre-un interes sa pledez in mod deosebit in favoarea gradinitei Hiram, sau Kids Club sau oricare alta din ele.
Iar mesajul meu cred ca a fost foarte clar, daca nu il mai explic inca o data. Ideea este ca, in ciuda faptului ca eu impreuna cu sotul meu avem un venit civilizat pentru o familie, ne este peste mana sa dam sume nejustificat de mari pentru gradinita mai ales ca ai nostri copii sunt atat de mici. Nu cred ca cea mica (2 ani) va canta altfel "oac, oac tiri-diri-dac" daca ia lectii de canto cu Anca Turcasiu (kids Club). Am vazut la gradinitele particulare deschise in vilele mostenite curatenie in camera de joaca dar ce e mai important la toalete si in bucatarie. Am vazut gradinite particulare (Arc-en-ciel) in locatii mai putin atragatoare cu mobilier mai vechi unde unii copii care nu doreau sa participe la ore se jucau liberi prin curte (bineinteles nesupravegheati), chiar daca aveau trei ani, si nu li se servea decat pranzul livrat de o firma de catering, iar suplimentele trebuiau sa si le aduca copii de acasa dupa pofta inimii. Si nu costa decat 150 euro. Dar intradevar copii care au "absolvit" Arc-en-ciel, vorbesc fluent franceza.
Sau poate sa pledez pentru o gradinita de stat cu o cotatie foarte buna. Aveau ferestre din PVC cu termopan, dar cand intrai te izbea un miros puternic de cantina. Mirosul ti se imbiba in piele. Toalete erau cu cea mai moderna gresie, dar curatenia lasa de dorit. Copiii erau foarte bine imbracati si ingrijiti dar alergau nesupravegheati si desculti pe gresia din hol si se catarau pe dulapurile a caror usi stateau sa cada. Si am aruncat un ochi si pe meniu. D-ceai cu salam, 10-un mar, P- ciorba de rosii si piure de cartofi (copii nu au nevoie de carne?), si la ora 16- biscuiti.
Hiram: D- lapte cu cereale Nesquick, 10 - Fructe (nu un mar), P- ciorba cu perisoare si musaca si Alba-ca-zapada, suplimentul de dupa-amiaza budinca cu mere sau Danonino. Si lista poate continua cu argumente pro sau contra despre multe alte gradinite.
Cu drag,
Ingrid- acesta este numele meu nu o porecla ce merita pusa intre ghilimele.