caut prieteni in Germania
Raspunsuri - Pagina 2
MARUSKUTA spune:
SI EU SUNT DE PUTIN TIMP IN GERMANIA, IN SAARBRÜCKEN. NICI EU N-AM PRIETENI.DACA VREI, SCRIE-MI.ITI VOI RASPUNDE CU PLACERE.
mihaelajulia spune:
In Frankfurt, oficial din iun 03, neoficial de vreo 5 ani . Cunostinte? Muncitori in santier, hoti sau tigani in Offenbach, green-cardisti cu aere... practic fara cunostintite.
Sa fiti iubiti
iris spune:
hallo hallo, daniela, noi locuim in krefeld, colea linga bochum, avem doua bubulici de 4 jumate= si doi jumate=sara si avem si un tel 02151 56 69 83; bucurosi de oaspeti cind vreti voi; hai da telefon! vezi pe subiectul "viata in germania" ditamai lista , inclusiv cu NRW...
tschuess!!!
green-eye spune:
Buna,
eu sunt studenta, practicanta in Bremen. Nu am inca copii, dar am trei nepotele foarte dragute in Romania. Imi doresc foarte mult sa reusesc sa raman o perioada in Germania si as avea nevoie de orice informatie utila. Si bineinteles sa comunic, mai ales in Romana.
Astept raspuns!
roxanak spune:
Bine ai venit green-eye si sa ai o sedere placuta atat pe forum cat si in germania. Poate ne povestesti cand ai chef si timp cum ti se pare aici, care e impresia ta despre Bremen.
Multe salutari
carmesi larissa spune:
servus
sint membru nou aici,si vreau doar sa va zic hallo.
locuiesc in erlangen,in apropiere de nürnberg.din pacate nici eu nu am prieteni asa ca tare ma-s bucura sa primesc si eu un semn de viata de la cineva.
ma numesc carmen am 26 de ani si o fetita de 1 an si o luna,si un sot de nota zece.
pe curind
symaco spune:
buna fetele!sigrid..din pacate stii ca nu stam prea aproape dar dc ai drum pe aici...sunteti bineveniti!
pt fetele de langa münchen,si eu sunt de pa aici..tinem legatura?
gabi68 spune:
Buna dimineata!
Eu stau in Herten (nu foarte departe de Bochum) daca vrei sa ne scriem,cu mare placere.
Toate cele bune
Gabi
Catrinel_17 spune:
Eu stau in Frankfurt, sunt tot timpul in cautare de prieteni. Lucrez la o firma mica, suntem numai trei, nu prea am sanse sa cunosc multa lume. Cind am facut ore de germana am mai cunoscut lume, dar toti s-au cam imprastiat... Asta este, capul sus, mergem inainte.Si singuri... Dar de ce singuri, doar exista acest forum!! M-as bucura mult sa mai intilnesc lume noua!!!!!!!