caut prieteni in Germania

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MARUSKUTA spune:

SI EU SUNT DE PUTIN TIMP IN GERMANIA, IN SAARBRÜCKEN. NICI EU N-AM PRIETENI.DACA VREI, SCRIE-MI.ITI VOI RASPUNDE CU PLACERE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelajulia spune:

In Frankfurt, oficial din iun 03, neoficial de vreo 5 ani . Cunostinte? Muncitori in santier, hoti sau tigani in Offenbach, green-cardisti cu aere... practic fara cunostintite.

Sa fiti iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

hallo hallo, daniela, noi locuim in krefeld, colea linga bochum, avem doua bubulici de 4 jumate= si doi jumate=sara si avem si un tel 02151 56 69 83; bucurosi de oaspeti cind vreti voi; hai da telefon! vezi pe subiectul "viata in germania" ditamai lista , inclusiv cu NRW...
tschuess!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Eu locuiesc la 50 de Km de Hannover.De asemenea imi caut si eu prietene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns green-eye spune:

Buna,
eu sunt studenta, practicanta in Bremen. Nu am inca copii, dar am trei nepotele foarte dragute in Romania. Imi doresc foarte mult sa reusesc sa raman o perioada in Germania si as avea nevoie de orice informatie utila. Si bineinteles sa comunic, mai ales in Romana.
Astept raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanak spune:

Bine ai venit green-eye si sa ai o sedere placuta atat pe forum cat si in germania. Poate ne povestesti cand ai chef si timp cum ti se pare aici, care e impresia ta despre Bremen.
Multe salutari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmesi larissa spune:

servus
sint membru nou aici,si vreau doar sa va zic hallo.
locuiesc in erlangen,in apropiere de nürnberg.din pacate nici eu nu am prieteni asa ca tare ma-s bucura sa primesc si eu un semn de viata de la cineva.
ma numesc carmen am 26 de ani si o fetita de 1 an si o luna,si un sot de nota zece.
pe curind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

buna fetele!sigrid..din pacate stii ca nu stam prea aproape dar dc ai drum pe aici...sunteti bineveniti!
pt fetele de langa münchen,si eu sunt de pa aici..tinem legatura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi68 spune:

Buna dimineata!
Eu stau in Herten (nu foarte departe de Bochum) daca vrei sa ne scriem,cu mare placere.
Toate cele bune
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Eu stau in Frankfurt, sunt tot timpul in cautare de prieteni. Lucrez la o firma mica, suntem numai trei, nu prea am sanse sa cunosc multa lume. Cind am facut ore de germana am mai cunoscut lume, dar toti s-au cam imprastiat... Asta este, capul sus, mergem inainte.Si singuri... Dar de ce singuri, doar exista acest forum!! M-as bucura mult sa mai intilnesc lume noua!!!!!!!

Mergi la inceput