in desertul Qatarului

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bidiloi spune:

Am ramas in urma cu cititul,...dar ma bucur ca nu ne-ai uitat si ne-ai mai bucurat inca o data cu o noua povestire!Asteptam continuoarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina Paraianu spune:

Am avut cateva zile libere, mi-am printat subiectul tau si m-am delectat acasa...
Povestesti extraordinar, iti multumim mult pentru frumusetea stilului tau si pentru eleganta cu care scrii, Seherezada...
Cand mai ai timp, poate mai povestesti!
cu drag,,Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Eu am reusit sa gasesc nicte poze pe net si acum continui sa citesc , intr-adevar povestesti foarte frumos !
Ah , am gasit si www.asiatravel.com/qatar/index.html" target="_blank">aici ceva mai putin interesant , dar in caz de ceva nostalgie , tu poate ai vazut deja aceste locuri .

Mergi la inceput

Va mai necajesc odata dar eu cel putin eram curioasa sa vad ceva poze si am mai gasit un www.qatarairways.com/Holidays/index.html" target="_blank">site .Si iata si poze cu www.starwood.com/sheraton/search/hotel_detail.html?propertyID=409" target="_blank">hotelul Doha Sheraton Acum chiar ca ma intorc la citit ca nu am vazut decat prima parte www.zanezane.net/forum/smiley/book.gif" border="0">

Mergi la inceput

Uite , va mai stresez o data dar numai pentru a-i face complimentele de rigoare Danielei . Ai reusit se pare sa ne porti pe toate spre aceste taramuri care sunt demne dee a fi macar vizitate . Superb , Dany www.zanezane.net/forum/smiley/clapping.gif" border="0">www.zanezane.net/forum/smiley/clapping.gif" border="0">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Foarte frumos Daniela.
Sticlutele acelea de parfumuri se gasesc si in Egipt(eu sunt mindra posesoare a citorva)si magazine care vind ingrediente pt.parfum de asemenea.
Si iar ai dreptate in privinta vestimentatiei.Nu este nici un fel de regula si de interdictii pt.femei indiferent de religie.Cele care se imbraca in stil musulman(musulmancele)o fac nu pt ca sunt fortate,pt ca asa sunt crescute,asa e frumos si moral pt ele.Asa respecta ele religia lor si cuvintul lui Allah.
Celelalte femei,am observat in Egipt(si eu am facut la fel)incearca sa fie cit mai decent imbracate,nu scurt ,nu mulat.Cel putin asa faceam eu,dar cum Egiptul este plin de turisti ,englezoaicele ,americancele,italiencele,care mai de care mai "dezbracate".
Scuze pt.interventie ,doar vroiam sa zic ca ai perfecta dreptatesi sa te rog sa nu te opresti.Bineinteles cind ai timp si dispozitie .
Si ceva amintiri ramase
Nicole&Amira

http://community.webshots.com/user/nicoleamira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Minunat Danais, mai asteptam cand ai timp.

Adela
http://community.webshots.com/user/adela23_1999

Mergi la inceput

Imi cer scuze pentru stergerea imaginilor pe care le postasem aici dar se pare ca ingreuneaza mult serverul si ... asta e ...fara imagini

Nimeni nu e perfect !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marianad spune:

Buna,tuturor!
Super stil,DANAIS!
Dar te rog sa ma ajuti cu mai multe detalii despre viata
in acea zona!Urmeaza sa ajung in Emirate la munca pentru
2ani si nu as vrea sa incep cu stangul, facand cine stie
ce gafe din punct de vedere al obiceiurilor lor.Este adevarat
ca se poate observa de la distanta mare ca sunt straina de locuri,
eu fiind blonda de la mama si tata, dar parca imi este jena
sa nu cumva sa ii jignesc, evident in necunostinta de cauza.
La noi se spune ca necunoasterea legii nu te scuteste de
respectarea ei, cu alte cuvinte daca nu stii
legea nu inseamna ca nu poti fi sanctionat pentru o abatere
de la lege.
Te pup pe tine si pe bebe si sa-l faci mare si cu darul
povestirii, asa , ca mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Foarte frumos danais.
M-ai facut sa visez cu ochii deschisi.
Daca poti mai povesteste-ne.

Mergi la inceput