Am vazut aseara pe postul Acasa un film despre scriitoarea Laura Ingalls Wilder, despre care nu auzisem pana acum, dar m-a facut curioasa si am cautat informatii despre ea pe Internet. Asa am descoperit ca este o faimoasa scriitoare de carti pentru copii. Iata si lista celor mai cunoscute titluri:Little House in the Big Woods, Farmer Boy, Little House on the Prairie, On the Banks of Plum Creek, By the Shores of Silver Lake, The Long Winter, Little Town on the Prairie, These Happy Golden Years, The First Four Years, On the Way Home, West From Home. Mai multe informatii, precum si descrierea cartilor gasiti la http://webpages.marshall.edu/~hatcher3/lhbooks.html Ceea ce m-ar interesa sa stiu este daca vreuna din aceste carti a fost tradusa in romaneste si daca ati citit vreuna si cum vi s-a parut.
P.S. Duminica viitoare e partea a doua a filmului, v-o recomand din inima.
Leah
Am vazut acum muuulti ani fimul serial Casuta din preerie si, Doamne, ce mult mi-a placut!!
Apoi l-am revazut in Japonia cand eram gravida, stiam deja ca o sa am o fetita, stiam deja ca o va chema Laura si iti dai seama ca eram topita dupa personajul cu acelasi nume, care de altfel era o fetita adorabila....si, he, he, speram in secret ca fetita mea sa semene cu micuta actrita
Elena&Laura