Greutatea ideala la inaltzimea XXX

Greutatea ideala la inaltzimea XXX | Autor: Gabbriela

Link direct la acest mesaj

Am vazut o data ca cineva a pus aceasta intrebare dar nu aveam atunci raspunsul potrivit si acuma ca il am nu mai gasesc acel mesaj. Sper ca cine a fost interesat(a) de aceasta informatzie sa o gaseasca si sa fie si multzumita cu raspunsul. Eu sunt multzumita de ce punctaj imi iese.
Se calculeaza asa: Greutatea in kg impartzita la inaltzimea in m la patrat. De exemplu: O femeie are 71 kg shi o inaltzime de 1,76 m.
71/(1,76x1,76)=22,97
Exista un tabel:
Pt. femei: pana la 19 inseamna prea slaba, intre 19 shi 24 greutatea normala, intre 25 shi 30 grasa, iar peste 30 inseamna obeza.
Pt. barbatzi: pana la 20 inseamna prea slab, intre 20 shi 25 normal, intre 25 shi 30 gras, peste 35 obez.
Aceste punctaj este in legatura cu varstra, shi anume: greutatea care ar trebui sa o avem de la 19 shi 24 ani este 19 - 24; intre 25 shi 34 ani 20 - 25; intre 35 shi 44 ani 21 - 26; intre 45 shi 54 ani 22 - 27; intre 55 shi 64 ani 23 - 28 shi peste 65 ani 24 - 29.
Daca va vacetzi calculul shi va convine rezultatul sau nu va convine sa imi datzi shi mie de veste.
Gabbriela & Julian

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

eu nu m-am mai cantarit cam demult. Dar dupa ultimul cantar :)) mi-a iesit un punctaj de 22.20. Asa ca sunt super multumita. Mai ales ca obser ca odata cu varsta limitele sunt mai lejere :))
Pupici,
Nadina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

hehehe.. m a m linistit rezultatul obtinut... cu un 21 sint ok...
multam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missiday spune:

La mine 20,o9 punctajul,deci ar trebui sa fiu multumita,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicuta spune:

mie imi iese 21.48, dar ma consider plinuta. am cu 5 kg mai mult decat inainte de nastere, cand nici atunci nu eram chiar lesinata de slaba! dar rezultatul e bun pentru adormirea constiintei mele, asa ca multumim frumos pt. informatie! m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Eu intru la categoria "grasune", am 1,72cm si mi s-a spus ca la virsta mea (25) ar trebui sa cintaresc 62kg!Asta am aflat-o de la un instructor de fitness, asa ca acum m-am pus pe treaba si in citeva luni sper sa ajung si eu acolo unde trebuie, adica la 62kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

wow.... la 25 ani cu o inaltime de 1.82 cm si o greutate de 55 kg, mi-a iesit un 16.60 punctaj... sunt "slaba" ...

aveti solutii de ingrasare pt mine? ca mancarea nu prinde

Freia si bebe Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

La mine a iesit ca sunt prea slaba, iar la sotul meu cam gras.
Oricum stiam dar asta e...sanatosi sa fim.

utu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

21,56! Vorba Monicutei, "bun pentru adormirea constiintei mele", ca eu consider ca nu e prea bine . Cat despre consortul meu, macar de-as reusi sa-l conving sa se urce pe cantar de fata cu mine!
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Eu(20,12) si sotul(20,5) ne incadram la greutatea normala.
Multumim, Gabbriela !

Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicuta spune:

freia, stai asa, nu dispera, grasimea vine si odata cu varsta. daca totusi insisti, spune- ne tu cum faci de esti asa supla, si- ti vindem si noi pontul rotunjimilor. eu, una, aplic exercitiu, nu prea mult, bicicleta, infometare, dar tare greu merge cu subtierea picioarelor si a burtii. si sunt in viteza, ca joi vine mama, care nu m- a vazut de un an, asa ca macar acceptabil trebuie sa arat. m

Mergi la inceput