8 MARTIE! Vine...........................

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Mey eu nu am cu cine lasa mandarina dar va doresc super distractie si kilometri de bere. Bineinteles ca astepatma poze.
Pupici,
Nadina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielat spune:

Si eu va doresc distractie placuta ca eu oricum nu am cum sa ajung.
Noi, colegii, de obicei de 8 martie sarbatorim. Venim la serviciu, dar dupa program mergem la restaurant si ne distram grozav. Suntem un colectiv unit, cu oameni tineri, cu o directoare de nota 10 care nu se da inapoi de la nici o distractie si totul este extraordinar.

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

fetelor ce faceti cu mine...la noi e pe 9 mai ...dar o tin si eu pe amindoua...ce norocoasa sunt.abia astept....primim cadouri multe.si o masa la restaurant.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MALUBA spune:

sper sa faceti o petrecere super !!! ma voi gandi la toate mamicile din lume mai ales ca pt mine va fi primul 8 martie cand mi se va spune "LA MULTI ANI mamicoo... (am programata cezariana pe 1 martie )"
mi se face pielea de gaina numai cand ma gandesc ca va fi cineva (un ingeras)care intr-o zi va rosti acest nume referindu-se la mine.
o sa lesin de emotie :))
poate pana pe 8 martie va va scrie sotul ce minunatie de copil am nascut
va pup pe toate !

pupici pt bebici,mamici si burtici

Mergi la inceput

felicitari sa iti traiasca viitorul....mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

quote:
Originally posted by MALUBA

sper sa faceti o petrecere super !!! ma voi gandi la toate mamicile din lume mai ales ca pt mine va fi primul 8 martie cand mi se va spune "LA MULTI ANI mamicoo... (am programata cezariana pe 1 martie )"
mi se face pielea de gaina numai cand ma gandesc ca va fi cineva (un ingeras)care intr-o zi va rosti acest nume referindu-se la mine.
o sa lesin de emotie :))
poate pana pe 8 martie va va scrie sotul ce minunatie de copil am nascut
va pup pe toate !
Felicitari mamico pt. ghiocel!
Pupici,
Nadina si Carina-mandarina

pupici pt bebici,mamici si burtici

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Mergi la inceput

abia astept sa vina!!!!!!!!!!!!!mona78

Mergi la inceput

am uitat fetelor care sunteti din romania......se mai poarta martisoare in romania.....mi-am adus aminte de martisoarele din piept.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

uuuuuuuuuuuuuuuuf, vreau un martzishooooooor, mi-e asha de dor sa port un martzishoooooor!!! bravo fetelor, distractie placuta si sa va gannditzi la noi toate!

Lorelei & Family

Mergi la inceput

chiar ca nu am mai vazut martisoare nici cred eu ca de vreo 8 ani....chiar ca mi-ar placea sa am amintire....sora mea vina in martie din romania....asa ca ii spun sa imi aduca martisor.mona78

Mergi la inceput