Vacanta la Mamaia
Raspunsuri - Pagina 4
Ann Marie spune:
Noi tot la 6 luni aproape, mergem in Romania, si de fiecare data mergem si la munte si la mare(vara). De fiecare data am fost multumiti si ne-a placut, cu toate ca e loc de mai bine.
Sotul meu e american si am fost la mare, am umblat seara pe faleza, am fost in baruri, pe plaja, si nu am fost atacati si nici probleme n-am avut.
La munte, am fost cel mai mult in poiana brasov, la hotele ca Miruna, Ruia, Bradul, Sport si a fost foarte frumos, lumea draguta, camerele curate, prosoape schimbate tot timpul, cel putin la hotelul Miruna, unde am inchiriat un apt eu nu am gasit nimic sa ma plang.
Roxy(mama) si Annie(bb)
roxanak spune:
Uite ca am gasit si eu subiectul acesta. Zilel trecute am deschis si eu unul cu tema "Hotel in Mamaia" la Discutii generale si nu stiam ca mai exista unul.
Si eu sunt interesata de o vacanta la Mamaia si unul din motive, este faptul ca vreau sa-i arat sotului meu litoralul, dar cel mai important este financiar. Si asa sunt obligata sa merg in Ro si daca m-as hotara sa fac concediul in alta tara (croatia, Slovenia sau Italia) as fi numai pe drumuri, asa ca raman la Marea Neagra.
Am citit aproape toate parerile pro si contra unei vacante la Mamaia. Daca e sa o luam asa, peste tot sunt hoti in inselatori nu numai la noi, cat despre conditii, poate sunt un pic mai proaste decat pe la late mari, dar ce am vazut eu la reportajele de la televizor exista chiar si pe Coasta de Azur sau in Caraibe rateuri in ceea ce priveste conditiil ede hotel sau servicii.
Am si eu o intrebare la cele care au fost in concediu la Mamaia. V-ati luat biletele de la o agentie din strainatate, din Romania sau ati facut rezervarea direct la hotel??? A trebuit sa platiti (voi sau membrii din familie) tarife mai mari daca aveti alta cetatenie decat cea romana???
Am cautat oferte prin internet la agentii romanesti si germane, da, exista diferente de pret. Daca fac rezervarea printr-o agentie romaneasca sau direct la hotel, trebuie sa declar ca sotul meu are cetatenia germana??
Poate intrebarile mele vi se par prostesti, dar ptr. mine e destul de important lucrul asta.
Multumesc mult si pupici
voljena spune:
eu am rezervat prin telefon/mail la hotel savoy. le-am platit avans ca sa nu am surprize. nu am declarat nici o nationalitate ca am platit in euro. la hotel aveau afisat un singur pret, nu cred ca se mai poarta tarife diferite romani-straini. nu am vazut nici la hotel in bucuresti sa aiba separat.