Cu incredere spre Canada (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danro spune:

Multumesc Ira,13 e o cifra frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Ce bine de tine, Flavia, ca esti stomatolog! Vei putea sa-ti dai examene pt. a fi acreditata mult mai usor decit ceilalti medici, pt. care este f. f. greu. Ai incercat evaluarea de la adresa: www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/francais/vienne/index.asp" target="_blank">http://www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/francais/vienne/index.asp ? Acolo, cind ajungi la studii, bifezi "Diploma de studii universitare (obtinuta dupa 18 ani de studii)", asta doar daca nu ai si masterat/doctorat. Spune-mi cum a iesit. Succes!!

Home, wherever you are...

Simina & Andrei (Deiutzu)

Mergi la inceput

Adresa pe care ti-am dat-o este a serviciului de imigrare din Quebec, care face toate actele pt. imigranti SEPARAT de autoritatile federale canadiene. Doar cind ai acceptul lor si depui dosarul pt. viza, cu alte taxe, astepti acceptul autoritatilor federale. La sedinta de informare la care am fost acum citeva zile chiar ni s-a zis ca, daca ar fi dupa ei, si perioada de asteptare a vizei ar fi tot atit de scurta ca si cea de asteptare a raspunsului la primul dosar, cel pt. Quebec! In definitiv, daca ai deja acceptul, de ce sa mai astepti pt. viza inca 9-12 luni?!?

Mergi la inceput

Ati citit la "Discutii generale" despre o posibila intilnire pe 8 martie, in Bucuresti? Ce-ar fi sa ne vedem atunci, inainte de plecarea Irinei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

Cunoastem Rosenblat, sunt cotati ca cei mai buni, dar N-ARE ROST !
Iar pretu' le 2000 mentionat mai sus e departe de realitate, poate de start. Avem si noi cunostinte care au apelat la avocati .... ca sa nu-i doara capu', dar tot asa i-a durut.
Sincer, noi ne-am descurcat singuri, ca si foarte multi altii.

Problema mea ar fi medicalele.
La OIM - Bucuresti se pare ca e o bataie de joc.
Studiem varianta medicale-Budapesta. Dar o sa fie f. greu sa mergem cu BB (1 an 5 luni) la Budapesta ....
Ce ziceti ? Vre-un sfat, aveti ?

Multumesc !

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

ochinegri, la OIM e vizita medicala? irina e multumita de cum s-au purtat cu ei,dar or fi fost in alta parte?; stiam ca exista si in sibiu medic acreditat, si auzisem, in 2000 lucruri bune; chiar asa cit costa vizita medicala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Va invit la partea a 5-a....

Julie

Mergi la inceput