Despre regularizare question.
Sunt in crestere copil din ian 2003, conf OU9/mar 2003 in iunie 2003 am primit indemnizatia recalculata cam asa:1/2 diferenta ian-apr 2003+integral mai in iunie; 1/2 diferenta ian-apr+integral iun in iulie. De atunci am primit normal(inclusiv asigurarea suplimentara incheiata in sept 2002, eu nascind in nov 2002).
Desi am fost una din putinele norocoase careia angajatorul a fost de acord sa ia in considerare si asigurarea suplimentara, intreb eu acum:mi se va recalcula si regulariza impozitul pe venitul anului 2003? Si daca da, cind?
pupici pentru mamici, tatici si bb-ii lor
munima si alma
Da va trebui sa iti declari veniturile totale obtinute deci cam ceea ce ti s-a luat in considerare si impozitul retinut pt anul 2003 conform fisei fiscale pe care o vei primi in acest an de la societatea unde esti angajata. Regularizarea se face in 2004 dar vei putea sa vezi cam pe unde vei fi daca vei aplica transele de impozitare unde se va incadra venitul tau global. Nu am cum sa spun daca vei avea de platir sau ti se va restitui diferenta de impozit pe venit.
Marius (www.desprecopii.com)