Ce stiti de....
Ce stiti de POLICLINICA MED+TRAND si de CENTRUL MEDICAL MED NEW LIFE?
Ambele clinici se ocupa de problemele de fertilitate.
cu multumiri,
Monica
Raspunsuri
Silvia_Pui spune:
am vazut pe site ca la MED NEW Life este echipa de la la Sabyc. Eu nu am avut experiente foarte placute acolo .
anemona spune:
Med + Trand nu este clinica de pe strada Veteranilor? Daca da si daca acolo e o doctorita care se numeste Trandafir, atunci cred ca stiu pe cineva care a mers acolo. Eu una as fugi de as rupe pamantul de locul ala, dar poate confund eu. Sau poate nu sunt corect informata.
Monica-Elena spune:
Da Anemona exact de clinica aia este vorba si exact de dr respectiva. Citisem un articol si ma batea un gand dar cred ca nu ma mai bate. Dar daca se poate spune-ne ce sti.
Monica
anemona spune:
Monica, eu ce voi spune e doar auzit de la o terta persoana, deci cu riscul unor inexactitati iti voi spune ce am auzit. Ca se fac niste tratamente de infertilitate, ca dr respectiva nu spune exact ce iti face. Tipa care s-a tratat la ea a facut luni de zile tratament o data pe luna si fiecare sedinta costa in jur de 10 mil de lei, dar nu i-a spus exact ce-i face, injectii, instilatii, cu ce anume, i-a zis ca nu ii spune, ca oricum ea (pacienta) nu stie. Mi se pare lipsit de etica sa nu informezi pacientul in legatura cu substantele pe care i le introduci in corp si cu procedurile pe care i le aplici. Ii spunea ca sunt medicamente aduse din Germania, iar pe flacoanele respective scria in nemteste si fata nu intelegea nimic. Cert e ca dupa ce tipa asta s-a imprumutat prin banca sa achite luna de luna tratamentele, nu a ramas nici gravida si s-a dereglat ingrozitor, a luat in greutate de n-o mai recunosti si nici macar nu stie ce i-a facut, adica daca se duce la alt medic nu stie sa-i explice cu ce a facut tratament. Asta este ce am auzit eu, daca aveti alte informatii, nu contrazic pe nimeni. Totusi eu in postura de pacient am dreptul sa stiu exact ce se intampla cu corpul meu, asta mi se pare inadmisibil. Poate sa-mi faca si ser fiziologic, eu nu am de unde sa stiu daca nu imi spune!