A FOST ODATA !...acum este Alvaro-Daniel

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madelaine spune:

Am citit si eu cu emotie si lacrimi in ochi, ceea ce ai scris Elena. Ma bucur din suflet ca bebitul tau cel mic s-a facut bine si a venit sanatos acasa. Felicitari pentru curajul tau , pentru ca meriti din plin.
Pupici

Madelaine si cei trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Draga mea,normal ca este un luptator, doar seamana cu tine, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Felicitari Elena, felicitari micutule Alvaro!
Va dorim multa sanatate de acum incolo, ce a fost mai greu a trecut.
Sa aveti parte de acum inainte numai de bucurii!

Otilia&LaAdelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Doamne Dumnezelule prin ce a trebuit sa treceti....cumplit...am plans cu hohote...ingrozitor....Multumesc lui D-zeu ca sinteti bine si sa aveti multa multa grija de sufletelul mic care a luptat cu inimioara lui mica pentru viata lui....
Sanatate multa...

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Am citit si am plans.Si iarashi am plans.
Dumnezeu sa va aiba in paza si de acum inainte.
Elena,am vazut toate pozele.
Avetzi un baiat adorabil.

Samurai-lady si bb Ken

ANUL 2004-anul maimutzei
www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/monkey.gif" border="0">

http://community.webshots.com/user/samurailady

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Sa dea Domnul ca fiecare lacrima varsata pentru micutul Alvaro sa-i aduca numai noroc in viatza si zile fericite!
Si crede-ma o sa aiba parte din plin, ca tare am mai plans!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dalina spune:

Draga Elena,

Nu ne cunoastem si probabil nu ne vom cunoaste niciodata - desi eu pot sa spun ca va cunosc dupa ce v-am vazut toate pozele de pe site. Numai cine a avut probleme cu copilasul poate intelege prin ce ati trecut voi. Eu mai am putin si il voi aduce pe lume pe cel de-al doilea baietel, si ma rog din toata inima sa fie totul bine.
Pe primul baietel il cheama tot Daniel, ca si pe al tau si cum este numele a 3 sfinti, poate ca ei au avut grija si de al tau si de al meu. Sa dea Bunul Dumnezeu ca necazurile micii minuni sa fi luat sfarsit pentru toata viata!
Sa va bucurati de fiecare zi petrecuta cu el!

Dalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Acum am gasit subiectul deschis de tine, cu toate ca stiam povestea si am fost la curent cu evolutia puiului tau am recitit...si am plins..si acum pling...ma doare sufletul in mine gindindu-ma la enorma ta durere prin care ai trecut...nu mai am cuvinte...Decit felicitari pt puiutul tau puternic! Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa va bucurati unii de altii 1000 de aniVikinga& bb Aldohttp://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Elena..imi dau seama ce ai simtzit......e o mare durere sa-ti vezi copilul asa..eu inca de cand eram insarcinata ..mi-a zis un doctor incompetent ca bb va avea pb cu rinichii..insa dupa nastere nu s-a dovedit asa..2 luni de sarcina au trecut cu mare durere pt mine si mare deznadejde..insa bb nu avea nimik la rinichi.Dupa nastere insa...l-au tinut la incubator 3 zile ca avea ceva pb cu respiratia.Avea spasm laringian..asa o haraiala in piept..la respiratie de credeam ca se va sufoca....Cand intram la terapie intensiva si il vedeam acolo in cutia aia..cu tubulete ma apuca deznadejdea si frica..il doream langa mine...sa-0l tin eu in brate....
Pana la urma...a trecut...acum la 8 luni jumate..mai haraie foarte putin in piept..medicii au spus ca pana la 1 an va trece..fiind o nematurare a traheei....si se vede ca au dreptate..
Da Doamne sanatate puiului tau si putere voua!

KORINNA mamika x 2

http://community.webshots.com/user/korinnay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaPopa spune:

Draga Elena, ma bucur nespus de mult ca totul s-a terminat cu bine. M-a impresionat foarte tare ce ai povestit! Mi-am dat seama ce ai simtit in acele momente, cand, desi erai slabita dupa nastere, nu aveai timp sa te gandesti la tine, ci la puiul tau, care avea nevoie de ajutor! Sa aveti parte numai de sanatate de acum inainte si sa va bucurati de copilasul vostru, tu si sotul tau.

Alina

Mergi la inceput